La Vanguardia (Català-1ª edició)

Del Bosque: “Potser he estat covard de no cridar Valdés”

- CARLOS NOVO Madrid

Vicente del Bosque va reconèixer que, de cara als compromiso­s contra Eslovàquia i Macedònia, lamenta no haver cridat Víctor Valdés, l’exporter del Barcelona que ara viu un mal moment al Manchester United, que l’ha deixat sense dorsal per a aquesta temporada i que fa pràcticame­nt un any i mig que no juga: “Hem estat a punt de portar Valdés. Ha fet molt bona feina amb la selecció. I ja sé que la selecció no és una oenagé, però potser necessitav­a un impuls i no l’hi hem donat, i tal vegada hem estat covards i tot. Crec que som persones i hem de tenir sentiments”, va declarar el selecciona­dor en una entrevista a La Sexta.

Víctor Valdés va escriure ahir al seu compte de Twitter: “Tan se val tot el que està passant. L’única manera és treballar fort cada dia. Gràcies a tots pel vostre suport”.

La roja,

concentrad­a a Madrid des de dimarts a la nit, avui es desplaça a Oviedo per rebre demà Eslovàquia, que va amb moltes baixes a la capital del Principat. L’equip de Jan Kozak no podrà comptar amb els seus dos centrals titulars, Martin Skrtel, veterà defensa del Liverpool que està sancionat, i Jan Durica, del Lokomotiv de Moscou, que arrossega una llarga lesió. Tampoc no seran amb els centreeuro­peus un altre sancionat, el migcampist­a Juraj Kucka, recentment fitxat pel Milan, i l’exespanyol­ista Weiss, ara al futbol qatarià, en aquest cas lesionat.

Per Espanya, segona de grup a causa de la derrota de la segona jornada a Zilina, el partit és l’ocasió de posar-se primera de grup amb una victòria, cosa que serà difícil de punxar demà perquè Eslovàquia ja va guanyar a Ucraïna (la tercera en discòrdia) i no sembla que hi hagi més oportunita­ts on pugui pendre punts. En aquesta ocasió els dos primers de grup es classifiqu­en directamen­t per a la fase final de França.

La tornada de Diego Costa a l’onze titular es presenta com la novetat més important de la roja, un equip que continuarà amb Casillas a la porteria i on sembla que tenen lloc assegurat Jordi Alba i Gerard Piqué a la defensa i Sergio Busquets i Iniesta al centre del camp. Pel que sembla, als entrenamen­ts un altre exblaugran­a fins fa pocs dies, Pedro, serà a l’alineació inicial. El Carlos Tartiere serà ple fins dalt. Les entrades es van esgotar dilluns.

Per la seva part un equip que avui es juga bona part de les opcions de ser primera és Alemanya, la campiona del món, també segona del seu grup i que rep a casa el primer, Polònia.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain