La Vanguardia (Català-1ª edició)

Florentino culpa el United i se sent assetjat

- CARLOS NOVO Madrid

La vergonya mundial que ha protagonit­zat el Reial Madrid en ocasió del frustrat fitxatge de David de Gea no sembla haver fet efecte en Florentino Pérez. El president del club blanc va reaparèixe­r dijous en una entrevista a El larguero de la SER en què no va fer cap mena d’indici de crítica, va culpar de tota la barrabassa­da el Manchester United, “encara que no crec que per mala voluntat, sinó per inexperièn­cia” i va dir que se sent assetjat per un sector de la premsa “perquè no els deixo influir en el club”.

El missatge de Florentino Pérez va recordar a tota hora el que va llançar Joan Laporta de “no estem tan malament”. Va exhibir el múscul financer del club, que aquest passat exercici ha tingut uns ingressos totals de 660 milions, una mica més del nou per cent més que en l’anterior, i va anunciar que en la pròxima assemblea de socis, el 19 de setembre, s’esforçaria a demanar la unitat de tots “perquè no es deixin enganyar pels que ens volen debilitar i perquè deixin de xiular els nostres jugadors al Bernabeu”.

Respecte a De Gea, Florentino va comentar que el que havia passat havia estat “molt semblant al que ens va passar l’estiu passat amb el traspàs de Coentrão, que els papers no van arribar a temps perquè el United va trigar massa a tornar-los –vuit hores– quan ens havíem posat d’acord en el preu en mitja hora”. Va titllar una vegada i una altra els dirigents del United d’inexperts. “Això no hauria passat amb Peter Kenyon o David Gill”. Sobre si intentaran fitxar De Gea en el futur, no va dir res: “Avui no toca parlar d’aquest tema”. Florentino va negar que

EL NOU TÈCNIC “Rafa Benítez ha vingut per donar un nou impuls a l’equip. Ja el vaig voler portar el 2009”

parli amb els entrenador­s per donar-los instruccio­ns tècniques. Va assegurar que el fitxatge de Benítez, “a qui ja vaig voler portar el 2009”, “ha sigut per donarnos un nou impuls”. Respecte a qui fitxa en el club, va comentar que és una decisió entre alguns: ell, José Ángel Sánchez, la seva mà dreta, i el director de futbol, Ramón Martínez, que ha estat un any malalt, sense trepitjar el club.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain