La Vanguardia (Català-1ª edició)

Bon Preu preveu obtenir 1.000 milions de facturació aquest any

- BARCELONA Redacció

El grup Bon Preu, propietari de les ensenyes Bonpreu, Esclat i les gasolinere­s EsclatOil, va facturar 493,4 milions d’euros en el primer semestre de l’exercici (finalitzat el 31 d’agost), la qual cosa suposa un 10,4% més que el mateix període de l’any anterior. El grup, que es troba en fase d’expansió, amb obertures dels tres formats, va registrar un increment de les vendes en superfície constant del 4,7%, segons un comunicat.

Les previsions per al tancament de l’any apunten a un creixement de l’11% respecte a l’any anterior, de manera que podria arribar a 1.000 milions d’euros en vendes. Segons fonts del grup de distribuci­ó, aquestes dades “confirmen la tendència ascendent del grup i la progressiv­a recuperaci­ó del consum en general”.

Actualment, el grup, propietat de la família Font, disposa de 118 supermerca­ts Bonpreu, 44 hipermerca­ts Esclat i 36 gasolinere­s EsclatOil. En el primer semestre ha inaugurat dos nous establimen­ts, un Bonpreu a Berga i un Esclat al Vendrell, i dues gasolinere­s EsclatOil, a Santa Perpètua de Mogoda i Santa Coloma de Farners.

Des del 2008, quan va esclatar la crisi, la companyia més que duplicarà les seves vendes, que partien dels 475,3 milions anuals, ha invertit 428 milions en sis anys i ha creat 1.420 llocs de treball als seus establimen­ts.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain