La Vanguardia (Català-1ª edició)

QUARANTA, INQUIETA, SENSE POR

-

Jura i perjura que la crisi dels 40 existeix. Nascuda el 4 d’octubre del 1975 a Barcelona, Sandra Barneda Valls, que els estrena aquest any, va ser una noia voluntario­sa i tossuda que, a més de llicenciar-se en Periodisme, va obtenir el seu diploma de l’Institut del Teatre. Anava en bici a tot arreu i apostava per les fugides cap endavant. Ha treballat en tants llocs que costa esmentar-los: Catalunya Ràdio, Com Ràdio, RNE, TVE Catalunya, Antena 3, Telemadrid, TV3, La 2, Telecinco, El Periódico, Elle, Zero... i ara a 8tv acaba d’estrenar un programa en una franja envejada per alguns col·legues i disseccion­ada pels crítics.

De vegades s’ha ficat en embolics. Temerària, va liderar un polèmic programa de judicis els litigants del qual eren actors, va pujar dalt de La noria en el lloc de Glòria Serra, va ser parella de Jordi González en un espai de les nits de dissabte i va substituir Ana Rosa Quintana tres estius.

Entre totes aquestes anades i vingudes, va escriure novel·les: Riure al vent i La terra de les dones. No sembla que el seu destí sigui la por.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain