La Vanguardia (Català-1ª edició)

The Vamps aterra a Espanya per presentar-ne el segon disc, ‘Wake up’

- MARIA F. CRAUSAZ VEGEU EL VÍDEO DE L’ENTREVISTA AMB EL GRUP THE VAMPS CLICANT http://bit.ly/1LSlMQY

The Vamps és la boy band del moment. Molts ja vaticinen que suplirà el buit que One Direction, una de les bandes masculines de més èxit dels últims anys, ha deixat en el panorama musical adolescent després d’anunciar la seva separació.

Brad, James, Tristan i Connor, els integrants del grup, visitaven ahir el plató de La Vanguardia per oferir una entrevista on van resoldre els dubtes que els seus segui- dors els transmetie­n a través de les xarxes socials.

El grup britànic va revelar els rituals que practiquen abans de sortir a l’escenari, i a més van desvelar algunes de les manies que tenen. També van parlar de la seva estreta unió. “Ens imaginem d’aquí a vint anys sent tan amics, fent música i totes les gires que puguem”.

The Vamps ha tornat a Espanya per presentar un avançament del seu segon àlbum, Wake up, títol que també dóna nom al seu primer single i amb el qual ja ha tingut un gran èxit. No només per la cançó, sinó també per la participac­ió especial en el videoclip del fill gran del matrimoni Beckham, Brooklyn, que fa els primers passos com a actor.

Després d’arrasar amb el single de debut, Can we balli, el 2013, la banda de pop-rock ha anat escalant posicions a les llistes d’èxits fins a tenir un dels fandoms més potents a escala mundial. Precisamen­t perquè els seus seguidors poguessin

xalar de noves cançons abans que el disc es llanci al mercat, la banda va decidir posar en marxa una minigira, en la qual només va actuar a dues ciutats espanyoles, dimecres a Madrid i ahir a la nit a la sala Razzmataz de Barcelona. Ciutat que els apassiona i on no descartari­en viure en un futur. De fet, com Shakira i altres artistes, la boy band també va manifestar que li agradaria cantar en català.

En finalitzar l’entrevista, la banda va saludar i va fer fotos amb les seves fans catalanes, les quals, emocionade­s i inquietes, esperaven a les portes de l’edifici per veure’ls.

 ??  ?? Brad, James, Tristan i Connor, durant l’entrevista a La Vanguardia
Brad, James, Tristan i Connor, durant l’entrevista a La Vanguardia

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain