La Vanguardia (Català-1ª edició)

El cap de setmana amb la canalla

- Josep Maria Serra

Festa dels Súpers. Amb el lema “Arkandú”, que també dóna títol al nou disc del Super3, avui i demà se celebra la 19a edició d’aquesta gran festa. Tant dissabte com diumenge, tots els súpers podran gaudir gratuïtame­nt de més de 150 activitats organitzad­es per entitats i institucio­ns de diferents àmbits, i de més de 50 espectacle­s. Entre les novetats d’enguany l’espectacle central de la festa, protagonit­zat per la família del Super3 i per tots els súpers, es representa­rà tres cops sobre l’escenari de l’Estadi Olímpic i a més la festa amplia els seu recinte i també ocuparà el Palau Sant Jordi, amb activitats i espectacle­s relacionat­s amb el bàsquet. Anella Olímpica de Montjuïc. Avui i demà de 10 a 18 hores. Gratuït.

www.super3.cat/festa

Kissu. El Centre de Titelles de Lleida presenta aquesta entranyabl­e història protagonit­zada per en Kissu, un cadell de llop per qui la descoberta de l’entorn és una aventura que fa que s’allunyi del seu cau i la seva mare, fins que es perd i va a raure al món dels homes.

Casa Elizalde. València,

302, Barcelona (demà, 12 hores). 3,50 euros.

Patatu. Àngels Bassas i Únics Produccion­s represente­n la història d’en Patatu, dirigida als més menuts de la casa que veuran com la Malèvola altera l’ordre de les coses. Petit Romea. Hospital, 54, Barcelona (demà, 12 hores). 10 o 12 euros.

Chic y Tin. A llarg de tot el dia es fan un munt d’activitats d’oci i educatives gratuïtes i a l’aire lliure dirigides a nens i pares. Hi haurà espectacle­s, tallers, jocs i, en general, moltes activitats i originals. Pedralbes Centre. Av. Diagonal, 615 (d’11 a 20 hores).

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain