La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’escola de negocis xinesa Ceibs obre el primer campus a Europa

- BARCELONA Redacció

L’escola de negocis xinesa Ceibs, que presideix a Europa el professor de l’Iese Pedro Nueno, ha obert el seu primer campus a Europa amb la compra de l’escola de negocis suïssa Lorange Institute of Business Zurich’s (LIBZ), per atendre la demanda d’executius xinesos que volen tenir una visió global del món, i d’executius de la resta del món, per als quals comprendre l’economia xinesa és una necessitat vital.

L’operació s’ha realitzat a través de la creació a Suïssa d’una organitzac­ió sense ànim de lucre, anomenada Amics de la Fundació Ceibs (FCF), finançada amb donacions del mateix professor Nueno, del professor Ding Yuan (vicepresid­ent i rector del Ceibs) i d’exalumnes de l’escola com Cai Mingpo, president del fons d’inversió Cathay Capital. Un altre exalumne del Ceibs, Pan Xueping, ha adquirit l’edifici que allotja el LIBZ i el llogarà a l’escola a un preu molt reduït per facilitar-li l’activitat.

“Un nombre creixent dels nostres antics alumnes estan fent negocis a nivell mundial, per la qual cosa hem de servir millor aquest grup”, va explicar el president europeu del Ceibs, Pedro Nueno. “Alhora, l’economia xinesa està fent-se més gran i més complexa així que és hora de resumir millor i desenvolup­ar teories i models de negoci basats en les pràctiques xineses i transmetre aquests missatges a tot el món”, va explicar.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain