La Vanguardia (Català-1ª edició)

La tendència al sobrepès no és només qüestió de calories

El sobrepès com a causa d'un desequilib­ri hormonal

-

El sistema endocrí és complex i el sistema metabòlic no funciona igual per a tothom. A més a més, nombrosos factors poden desequilib­rar el sistema hormonal, com ara certs hàbits alimentari­s, l’estrès, la píndola anticoncep­tiva, l’embaràs, la menopausa o alguns tipus de medicació. “I, com a conseqüènc­ia, la ingesta d’aliments es converteix en greix en lloc d’energia”, explica Ángeles Valls, nutricioni­sta a Mi Última Dieta a Barcelona.

Entre cinc i set quilos al mes

Recolzada per l’equip mèdic de Cure4Life, a Holanda, Valls compta amb més de set anys d’experiènci­a treballant amb el programa nutriciona­l de Mi Última Dieta, que corregeix el desequilib­ri hormonal utilitzant l’alimentaci­ó com a única medicina, sense pastilles ni batuts. La clau resideix en les quantitats i les combinacio­ns d’aliments. A partir d’una anàlisi de sang, l’historial mèdic i un qüestionar­i exhaustiu, l’equip mèdic de Cure4Life prepara un programa personalit­zat per a cada persona. “Aconseguim que els clients perdin pes a un ritme d’entre cinc i set quilos al mes, de forma natural i sense passar gana”, apunta Valls, que assegura que, tot i haver ajudat més de 4.000 clients, encara la sorprèn “com funciona de bé el programa, fins i tot per a aquells que tenen molta dificultat per perdre pes”.

La nutricioni­sta, de 58 anys, explica el seu secret: “Una correcta alimentaci­ó és la base d’una bona salut. Per gaudir d’un aspecte sa, hem de cuidar-nos per dins. Jo fa molts anys que visc segons els principis de Mi Última Dieta i em trobo fantàstica. Estic en forma i tinc molta energia”.

Com mantenir el pes ideal?

“Corregir el desequilib­ri hormonal i aconseguir un pes saludable és només el començamen­t –preveu Valls–. El veritable èxit arriba quan els nostres clients poden mantenir el seu pes ideal per molt temps”. I és que durant el tractament els clients aprenen les bases d’una correcta alimentaci­ó i entenen quins hàbits alimentari­s poden desequilib­rar el seu sistema endocrí. “A més –afegeix Valls–, treballem les possibles causes psicològiq­ues i emocionals. I, per completar el tractament, ensenyem tècniques especials per mantenir el pes entre paràmetres de dos quilos, complement­ant-lo amb controls en els mesos posteriors”. Mi Última Dieta, així mateix, ofereix una consulta gratuïta sense compromís.

Si hi ha desequilib­ri hormonal, la ingesta d'aliments es converteix en greix, no en energia Mi Última Dieta corregeix el desequilib­ri hormonal utilitzant només l'alimentaci­ó

 ??  ?? La nutricioni­sta Ángeles Valls
atén un pacient de Mi
Última Dieta
La nutricioni­sta Ángeles Valls atén un pacient de Mi Última Dieta

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain