La Vanguardia (Català-1ª edició)

Nova promoció d’habitatges amb gran disseny i alta qualitat a Sant Cugat

El projecte Residencia­l Parc Central Sant Cugat oferirà 105 habitatges i baixos amb jardí, de 3 i 4 dormitoris, amb terrasses àmplies, garatges, trasters i zones comunes al costat del Parc Central

- Més informació www.residencia­lparccentr­al.com

Rresidenci­al Parc Central Sant Cugat se situa al costat del Parc Central, una de les millors zones de Sant Cugat, i ofereix qualitat i exclusivit­at als seus clients, sent la millor opció en relació qualitat-preu entre les alternativ­es actuals d’habitatge lliure de Sant Cugat del Vallès. La promoció destaca pel disseny acurat i l’alta qualitat en els acabats dels 5 edificis, les zones comunes i la urbanitzac­ió interior. L’amplitud dels diferents espais dins dels habitatges, la qualitat dels materials utilitzats i els múltiples serveis d’ús privat per als residents fan de Residencia­l Parc Central Sant Cugat una promoció exclusiva i inigualabl­e. I tot això a uns preus immillorab­les i amb el compromís i garantia d’INBISA.

Residencia­l Parc Central Sant Cugat és una promoció de 105 habitatges i baixos amb jardí privat, dividits en 5 blocs, amb 3 i 4 dormitoris; tots d’alta qualitat i dotats de terrasses àmplies, garatges, trasters i zones comunes, i situats en un dels dos últims solars del Parc Central de Sant Cugat del Vallès.

Les zones comunes

A més de l’espectacul­ar entorn en què es troba i de l’excel·lent xarxa de comunicaci­ons, especialme­nt per la proximitat a l’estació de FGC, els clients de Residencia­l Parc Central Sant Cugat disposaran, de manera exclusiva, de zones comunes àmplies i diverses dotades de piscines (tant per a adults com nens), zona de joc infantil, sala de fitness, locals per a bicicletes, zona de vending, lavabos comuns, àmplies zones verdes, complex tancat perimetral amb control d’accés ...

L’ordenació dels 5 blocs de la parcel·la respon a l’objectiu que tots els habitatges tinguin, en la mesura del possible, la màxima orientació sud, sense formar barreres arquitectò­niques, generant un espai interior de parcel·la ampli i permeable, que permeti gaudir de llum i vistes en tots els habitatges, alhora que es concentren en un gran espai central tots els serveis i zones comuns, la qual cosa permet al seu torn accedir des d’aquest espai a cada edifici.

A més, s’hi apliquen les tecnolo- gies més avançades en domòtica, un camp en evolució constant.

Habitatges imaterials

Hi ha un gran equilibri entre tots els habitatges, ja que el projecte s’ha concebut des del seu inici sota una sèrie de criteris aplicats en tots els habitatges, com ara la separació en zona de dia i de nit, o l’accés a l’habitatge per la zona de dia (salócuina). Per a això, ha estat necessari ordenar la parcel·la en 5 blocs, acon- seguint que totes les distribuci­ons siguin molt similars.

Pel que fa als materials, la gran aposta és l’atemporali­tat, l’elegància, l’eficiència energètica i el baix mantenimen­t. S’utilitzarà, per exemple, el maó caravista en color blanc, fusteries d’alumini amb “trencament de pont tèrmic”, revestimen­ts en alumini color bronze i vidres laminats decoratius en tancaments exteriors. En els interiors, els materials usats inclouen fusteries lacades, cuines completame­nt moblades i equipades, i sanitaris i aixetes de marques de primera categoria.

Els compradors tindran la possibilit­at d’introduir determinat­s canvis en el projecte original i personalit­zar els materials i acabats de l’interior de l’habitatge al seu gust, sense cost addicional. També podran optar a diferents millores, a la seva elecció, en les millors condicions possibles sense haver de preocupar-se per res.

El projecte es troba en fase de comerciali­tzació, començada a principis de setembre. Quan es consolidin les vendes, que ja porten molt bon ritme, s’iniciaran els tràmits per a la construcci­ó.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain