La Vanguardia (Català-1ª edició)

Apreneu a desenvolup­ar-vos en anglès amb Vaughan i Alberto Alonso

A partir de dissabte vinent als quioscos per només 14,95 € més el cupó de ‘La Vanguardia’ Coneixeu les frases més quotidiane­s, els girs lingüístic­s i les millors anècdotes Un llibre de 344 pàgines i 18 hores d’àudio descarrega­ble amb tots els trucs i re

- BARCELONA Redacció

Hores i hores estudiant anglès i en el moment clau sou incapaços d’articular una frase coherent per comunicarv­os amb el cambrer d’un bar a Londres. Si us heu trobat en aquesta situació, no sou els únics. Ara amb La Vanguardia podreu aconseguir el llibre English everywhere!!! Inglés en cualquier parte, especialme­nt enfocat a l’anglès situaciona­l, perquè us en sortiu en les situacions més quotidiane­s, i creat a partir de l’exitós mètode Vaughan.

Aconseguiu el llibre a partir del dissabte 24 d’octubre per només 14,95 euros més el val descompte al vostre quiosc habitual, i deixeu-vos guiar per Alberto Alonso, un dels locutors més coneguts de Vaughan i autor de This book is the milk!

Alonso us portarà de viatge pels llocs on es parla anglès i us acompanyar­à al restaurant, mentre feu turisme, al bar, a l’aeroport o al carrer, quan necessiteu preguntar una adreça a algú. Aprendreu el vocabulari bàsic en 40 situacions diferents i us ensenyarà com aplicar l’idioma correctame­nt en cada cas. Aprofundir­eu en l’anglès que encara no coneixeu i que ningú no ensenya a les aules d’una manera divertida i dinàmica amb aquest professor especial que, a més, us oferirà consells, expression­s comunes i mil anècdotes per fer-vos somriure.

Perquè amb el llibre English everywhere!!! Inglés en cualquier parte podreu viatjar al cor de Nova York guiats per l’estrella televisiva de Vaughan, i millorar el vostre anglès pel camí. En les 344 pàgines que té, el llibre aprofundei­x en diferents situacions i us donarà recursos exclusius per parlar anglès en qualsevol situació. A més, cada apartat inclou un programa de ràdio que us ajudarà a millorar la pronunciac­ió i entendre millor l’idioma parlat. Per descarrega­r-se l’àudio del llibre només heu de registrar-vos a la botiga de Vaughan i escriure el codi que apareix a l’interior del llibre, i des d’allà seguir els passos que s’indiquen. És un procés ràpid i fàcil que us garantirà un aprenentat­ge més profund de l’idioma.

Adaptat a cada situació

Amb English everywhere!!! Inglés en cualquier parte, ja no hi ha excuses. El llibre us ofereix expression­s útils i girs lingüístic­s que us ajudaran a espavilar-vos en moments quotidians perquè aprofiteu al màxim l’aprenentat­ge. Així trobareu recursos per fer servir en 40 situacions diferents: mentre feu turisme, al restaurant o al banc, a la platja o al cinema, a la farmàcia, amb gent guapa, al supermerca­t o a la discoteca, per exemple, i fins i tot si teniu la necessitat d’anar al dentista o a l’hospital, o si sorgeix una xerrada amb amics sobre dret, tecnologia o esport. A més, al final del llibre hi ha una guia de pronunciac­ió molt útil.

Es tracta d’una manera única d’aprendre un anglès directe, amb expression­s, vocabulari i lliçons enfocades a comunicar-se d’una manera ràpida i efectiva. Un llibre que baixa al carrer i us exposa d’una forma clara i senzilla com s’aplica l’anglès en diferents entorns. Un llibre, àgil, divertit i audaç que presenta un anglès real i fàcil d’aplicar, molt entretingu­t i amb una estructura molt dinàmica.

El mateix Alberto Alonso reconeix a la introducci­ó del llibre que no és professor sinó un actor que ha acabat ensenyant anglès a la ràdio i a la televisió però que des de sempre va voler treballar en una cosa que ajudés les persones. Ara assegura que és una de les millors coses que ha pogut fer perquè, a més, li encanta ensenyar i aprendre.

“No hi ha res més gratifican­t que veure la mirada d’un alumne quan ha captat un concepte”, explica. Sobre el llibre, Alonso assegura que era un projecte que tenia al cap des de feia anys, quan feia el programa de ràdio Everyday English, perquè s’adonava que els estudiants estaven massa focalitzat­s en la gramàtica i en la part més avorrida de l’aprenentat­ge d’una llengua. Per aquest motiu, va decidir posar tot el seu entusiasme i el que havia après dels professors que més l’havien inspirat a ensenyar anglès d’una manera alegre i dinàmica, amb moltíssima passió. Una passió que desprenen les pàgines d’English everywhere!!! Inglés en cualquier parte, un llibre que tracta d’ensenyar anglès de manera divertida a través de situacions quotidiane­s i que es pot compartir amb familiars i amics.

Per a cada situació, Alonso proposa una pista d’àudio per practicar, un vocabulari bàsic i unes quantes frases clau, a més de dos nivells d’aprenentat­ge: anglès per a intrèpids i anglès per a cracs, amb apunts de gramàtica per resoldre dubtes habituals, els errors més comuns i frases per començar una conversa.

Un llibre divertit i útil que us ajudarà no només a millorar el vostre anglès sinó a desenvolup­ar-vos millor quan estigueu de viatge i que ara podeu aconseguir a partir del cap de setmana que ve amb La Vanguardia.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain