La Vanguardia (Català-1ª edició)

Les xifres del Dr. Chams

-

El 20% dels seus pacients són homes. Tot i que cada cop són més els que passen per la seva consulta, ells no s’animen fins els 40, i els amoïna les ulleres i la papada. Els italians, tot i fent gala de la seva fama, són els més addictes a les vitamines. La meitat dels pacients del Dr. Chams a Milà són homes. I, per donar-ne exemple, el propi ex-ministre italià, Sílvio Berlusconi, s’ha posat a les seves mans.

30-35 anys. El doctor considera els 30-35 anys com l’edat ideal per començar els seus tractament­s antienvell­iment, tot i que l’edat d’inici en dependrà del tipus de vida que es porti. El tabac i l’excessiva exposició al sol fan que la pell envelleixi abans.

33-77 anys. Les edats de les pacients famoses del Dr. Chams varien entre Graziella Schmitt (33) actriu brasilera i Jane Fonda (77) actriu americana.

104 anys. A qualsevol edat es pot regenerar i rejovenir la pell. 104 anys és l’edat de la pacient més gran del Dr. Chams, que segueix tractament amb ell des de fa més de 25 a París. Tot i que té problemes per moure’s, segueix tractant-se de forma regular, preservant una ‘perfecta harmonia a la cara’.

500-700 euros: cada sessió de tractament complet de cara, que inclou coll, escot i mans, té un cost d’entre 500 i 700 euros. El preu depèn de la quantitat de producte necessari.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain