La Vanguardia (Català-1ª edició)

Barcelona ciutat

-

SwiQuiVin @ Sants. Ball swing a l’aire lliure amb dj’s. Plaça d’Osca (de 12 a 14.30 hores).

Dinar de sobrats. Dinar dirigit a donar una altra oportunita­t als aliments espigolats, i a lluitar contra el malbaratam­ent alimentari a la vegada que es farà barri al voltant d’una taula. Centre cívic El Sortidor. Plaça del Sortidor, 12 (13 hores).

Concert solidari pel Nepal. Actuació del Grup Barroc. Església de Sant Gaietà. Consell de Cent, 293 (18 hores). 10 euros.

12è Festival de Cinema Colombià de Barcelona. Projecció de Trípido, documental de Mònica Moya, guanyador del premi Producción Documental del Fondo para el desarrollo Cinematogr­áfico de Colombia. Presenta Sandra Campos, directora del festival Imago. Trípido explica la història d’un grafiter que va ser assassinat d’un tret a l’esquena per un policia (18 h, 4 euros). Projecció de la pel·lícula Pa, por mis hijos lo que sea, de Harold Trompetero (20 h, 5 euros). Projecció de Shakespear­e, de Darío Armando García Dago (22 h, 5 euros). Cinemes Girona. Girona, 175.

Residèncie­s Musicals 2015-2016. Inici de la temporada amb un concert a càrrec d’Esther Pinyol, arpa. La Pedrera. Passeig de Gràcia, 92 (18 hores). 10 euros.

II Cicle de Música Històrica i Patrimoni Ars Longa. El grup Tricinium (Albert Riera, tenor, Antoni Trigueros, tenor, Tomàs Maxé, baix-baríton) interpreta el programa musical Vibrant, amb música vocal profana del Renaixemen­t, obres del Cançoner de Lisboa, de Francisco Guerrero i de Juan Vásquez. Basílica de Santa Maria del Pi. Capella de la Sang. Cardenal Casañas, 16 (19 hores). Gratuït.

La veu damunt les tecles! Concert a càrrec del Cor de Cambra del Palau, amb Joan Armengol, piano. Josep Vila i Casañas, director. 15 euros. Palau de la Música Catalana (19 hores).

Flamenco. Juan Maurel ofereix un repertori de guitarra flamenca, amb homenatge a Paco de Lucía inclòs. A continuaci­ó hi haurà una jam session acústica. Entrada lliure. XXIII Guitarras. Ricart, 23 (20 hores).

Rock pop. Concert del grup Lansbury, format per Berta Sagristà, guitarra i veus, Lucía Salvador, bateria i tatuatges, i Ariadna Veas, ukelele i veus. La Sonora de Gràcia. Riera de Sant Miquel, 59 (20 hores).

Improclown. Velada Desclowntr­olada. Improvisac­ió de clown en viu i en directe amb la invitada especial, Caroline Dream. 7 euros. Almazen. Guifré, 9, baixos (20 hores).

El Documental del Mes. Projecció del documental del mes, La casa de la morera, 64 minuts, VO en àrab subtitulad­a en català. Teatre de Sarrià. Pare Miquel de Sarrià, 8 (20.30 hores). 2 euros.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain