La Vanguardia (Català-1ª edició)

El grup Autoliv tanca una fàbrica a Granollers amb 290 treballado­rs

- BARCELONA Redacció

La direcció de l’empresa Autoliv KLE, que fabrica accessoris per a automòbils, ha comunicat als seus treballado­rs de Granollers (Barcelona) que té intenció de tancar la planta que té en aquesta ciutat, on treballen 290 persones, segons va informar CC.OO. Ahir va ser impossible contactar amb el grup suec.

El sindicat CC.OO. ha informat, a través d’un comunicat, que la direcció va traslladar aquesta decisió al comitè d’empresa i al conjunt de treballado­rs de la fàbrica divendres. La planta de Granollers, dedicada a la fabricació de cinturons de seguretat, ha registrat en els últims anys una disminució progressiv­a de la plantilla, segons el comitè d’empresa.

Tant el sindicat d’Indústria de CC.OO. al Vallès OrientalMa­resme-Osona com la secció sindical de l’empresa van expressar el seu “rebuig frontal” de la decisió i han instat la di- recció a “obrir un procés d’anàlisi i negociació” que culmini en un pla de reindustri­alització. Aquest pla de reindustri­alització hauria de garantir la continuïta­t de l’activitat i el mantenimen­t del màxim nombre possible de llocs de treball, segons el sindicat. De fet, els representa­nts dels sindicats tenen previst presentar alternativ­es a l’empresa per evitar el tancament.

La planta d’Autoliv a Granollers és una de les fàbriques històrique­s i emblemàtiq­ues de la ciutat.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain