La Vanguardia (Català-1ª edició)

Detingut un ‘teloner’ en una persecució per l’AP-7

- FEDE CEDÓ Martorell

Els Mossos d’Esquadra van informar ahir de la detenció el 10 d’octubre d’un veí de Santa Coloma de Gramenet, de 36 anys i nacionalit­at marroquina, després de protagonit­zar una espectacul­ar persecució per l’AP-7, després d’haver perpetrat un robatori en un camió en un estacionam­ent d’aquesta via, al Baix Penedès, mitjançant el mètode del teloner, que consisteix a tallar la lona del remolc per robar a l’interior.

Segons fonts policials, el detingut, juntament amb un altre home que va aconseguir fugir, conduïen una furgoneta robada per l’autopista AP-7 en direcció Barcelona quan van ser detectats per una patrulla dels Mossos que, després de comprovar que el vehicle figurava com a sostret, els va intentar intercepta­r. Una altra patrulla va seguir la furgoneta fins al peatge de l’AP-7 a Martorell, lloc on van muntar l’operatiu de detenció, però el conductor va fer cas omís a les instruccio­ns dels agents, va accelerar i va envestir dos vehicles policials que li barraven el pas. Com que no podien continuar perquè la furgoneta es va avariar amb l’impacte, els dos ocupants van sortir corrents i van creuar l’autopista, amb el perill que això va suposar per a altres vehicles i per als agents, que finalment van poder atrapar-lo. El van identifica­r i denunciar per desobedièn­cia i resistènci­a a l’autoritat i per conduir un vehicle sense haver obtingut la llicència necessària.

Al registre de la furgoneta els agents van trobar un centenar de sabates noves a les caixes originals, producte que coincidia amb una denúncia feta per un camioner de llarga distància, en què detallava com dos individus li havien robat part de la mercaderia. Després de declarar, el jutge de guàrdia va decretar llibertat amb càrrecs.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain