La Vanguardia (Català-1ª edició)

Perico Pastor i la ceràmica

- Josep Maria Serra

The body the soul. Exposició de les fotografie­s d’Euro Rotelli i presentaci­ó del llibre que les recull. Es tracta d’un treball que ha rebut nombrosos premis arreu del món, en el qual l’autor interpreta la figura humana a partir de la dansa. L’autor estarà present a l’acte inaugural. Istituto di Cultura Italiano. Passatge Méndez Vigo, 5, Barcelona (inauguraci­ó, 19 hores).

Alrededor del sueño, Barcelona. Fotografie­s d’Ángel Marcos en les quals l’artista capta el moment de canvis polítics, socials i culturals de Barcelona, i reflexiona sobre el model de ciutat. Galeria Trama. Petritxol, 5, Barcelona. Fins el 10 de novembre.

Dimarts, 20

Fotografia de carrer. Fotografie­s de Josep Salip. Centre cívic Cotxeres Borrell. Viladomat, 2-8, Barcelona. Del 20 d’octubre al 7 de novembre.

Dijous, 22

Obsesión Doméstica. Magdalena Bors explora la idea d’allò que és sublim a la vida quoti- diana i ho converteix en imatges seductores i estranyes que atrapen l’espectador. Seu de Gas Natural Fenosa. Pl. del Gas, 1, Barcelona. Del 22 d’octubre al 12 de febrer.

Dissabte, 24

Viatjar a l’edat mitjana. Com eren els viatges a l’edat mitjana? On es viatjava? Qui ho feia? Per quins motius? respondre aquestes i d’altres preguntes similars és l’objectiu de l’exposició. Museu Episcopal de Vic. Plaça Bisbe Oliba, 3, Vic (inauguraci­ó, 12 h).

 ?? PERICO PASTOR ??
PERICO PASTOR

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain