La Vanguardia (Català-1ª edició)

Què és l’escultura moderna?

- Josep Maria Serra

Dimarts, 19

25 anys caminant junts. Celebració del 25è aniversari de la Fundació ONCE del Gos Guia, una institució que ha facilitat més de 2.500 gossos a persones cegues o amb discapacit­at visual. Aquesta mostra explica el treball i les diferents etapes d’un gos fins a esdevenir guia d’una persona cega. Zoo de Barcelona / Espai Goril·les (fins al 24 de gener, de 10 a 17 h).

Un mar de imágenes. Fotografie­s de Luciano Giudicessi realitzade­s en diversos mars, des de les aigües de l’oceà Índic a les illes Maldives, al mar Roig, l’oceà Pacífic o a Tossa de Mar. Espai d’Art Cincómonos. Consell de Cent, 283, Barcelona (inaugurac., 19 h).

Busca’t la vida, artista! Obres de David Ribas. HD Riudebitll­es. Carrer de Baix, 33, Sant Pere de Riudebitll­es.

Dimecres, 20

Escaques. Joan Pla reprodueix les 64 caselles del tauler d’escacs amb 64 fotografie­s. Farga Beethoven. Beethoven, 11, Barcelona.

Dijous, 21

Conexión cromática. Tres artistes de diferents països, trajectòri­es i llenguatge­s visuals s’uneixen en un mateix espai, tan singular i impactant com són les seves obres. Galeria Addicted to Life. Pujades, 156 bis, Barcelona. Fins al 4 de febrer.

Ad Infinitum. Obres de Wilfried Prager. Àmbit Galeria d’Art. Consell de Cent, 282, Barcelona (inauguraci­ó, 19.30 hores).

Divendres, 22

Creative. Cinquena edició d’aquesta mostra on s’expo-

Qu’est-ce que la sculpture moderne? Àmplia mostra d’escultures d’Antoni Marquès realitzade­s els últims tres anys pertanyent­s a diverses sèries (a la foto, resina de polièster pintada efecte bron- sen les obres guanyadore­s i la resta de finalistes del concurs. F. Català-Roca, espai de fotografia, Llançà, 21, Barcelona. Fins al 19 de febrer.

La llum fosca. Dibuixos i pintures d’Helena Basagañas. Espai AnGram. Granja, 23, Barcelona. ze, taula de fusta i catàleg del Centre Georges Pompidou). Museu d’Escultura Contemporà­nia Can Mario. Fundació Vila Casas, Palafrugel­l, Girona. Del 23 de gener al 22 de maig.

 ?? ANTONI MARQUÈS ??
ANTONI MARQUÈS

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain