La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’empresa Toro Developmen­t trasllada la seu de Taiwan a Barcelona

- BARCELONA Efe

L’empresa Toro Developmen­t, que es dedica al pagament a través del mòbil, ha traslladat la seu central de Taiwan a Barcelona per ser més a prop del seu mercat objectiu, l’europeu.

Segons va informar ahir la companyia, Toro es dedica a l’àmbit mobile wallet, sistema que permet, a través dels telèfons intel·ligents i amb el màxim nivell de seguretat, fer el pagament de qualsevol import en tota mena de comerços i transports. El mobile wallet també facilita l’accés a espais on és necessària la identifica­ció personal.

Toro Developmen­t està llançant una plataforma europea independen­t de mobile wallet que inclou pagaments, fidelitzac­ió i transport públic.

Per a l’obertura de la seva seu a Barcelona, Toro ha rebut el suport de l’àrea d’atracció d’inversions estrangere­s Catalonia Trade&Investment de la Generalita­t i ha obtingut 1,9 milions d’euros de finançamen­t en la convocatòr­ia per a pimes SME Instrument, un programa orientat a les pimes.

El conseller delegat de Toro, Laurent Renard, va assenyalar que han optat per instal·lar-se a Barcelona perquè és la ciutat “més dinàmica” de l’Estat per a la indústria TIC”.

Toro Developmen­t, que va facturar prop d’1,3 milions d’euros el 2015, té 30 treballado­rs de set nacionalit­ats diferents a la seva oficina de Barcelona i arribarà als 40 empleats aquest any.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain