La Vanguardia (Català-1ª edició)

Com votar els candidats

- AL WEB. QUAN I COM VOTAR. MÉS INFORMACIÓ. GUANYADORS. LLIURAMENT DE PREMIS.

Per participar al premi Vanguardia de la Ciència no fa falta ser un expert. N’hi ha prou amb tenir curiositat per informar-se sobre les investigac­ions finalistes i ganes d’expressar l’opinió.

Es pot accedir a la votació al web LaVanguard­ia.com/ciencia, on hi haurà un enllaç directe al premi al llarg de tot el mes de febrer. Així mateix, s’ha creat la pàgina LaVanguard­ia.com/ vanguardia-de-la-ciencia, dedicada específica­ment a aquesta iniciativa.

L’enquesta per votar al web s’activarà avui i estarà oberta fins al 29 de febrer a mitjanit. No es demanarà als votants que s’identifiqu­in, però hauran de copiar una breu seqüència de lletres i números (un captcha) per assegurar que el vot no procedeix d’una màquina.

Els articles que presentem en aquestes pàgines permeten formar-se una idea sobre les investigac­ions finalistes. Els lectors interessat­s en saber més coses sobre els vuit candidats trobaran informació addicional tant a l’edició impresa de La Vanguardia (que dedicarà un article específic a cadascun dels finalistes tots els dissabtes i diumenges fins a

final de febrer) com al web.

El premi s’atorgarà a partir d’un vot ponderat entre les opinions dels lectors, que es valoraran en un 50%, i les del comitè científic assessor, en un altre 50%. Les tres investigac­ions que hagin obtingut més vots s’anunciaran el primer diumenge de març. No es faran públics els vots rebuts pels altres cinc finalistes.

L’acte de lliurament del premi es farà a la Pedrera a la primavera. Es convidarà els autors de les tres investigac­ions més votades a presentar-les per a un públic no especialis­ta.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain