La Vanguardia (Català-1ª edició)

Zidane: “A Cristiano li calia treballar més”

- CARLOS NOVO Madrid

Zinédine Zidane va ser contundent ahir amb el seu antecessor, Rafa Benítez, i amb els jugadors en una roda de premsa diferent a les que s’han ofert fins ara, prèvia al partit d’aquesta tarda contra l’Espanyol. Sense perdre el somriure, sense deixar de contestar cap pregunta, el francès va fer servir la tàctica del pal i la pastanaga i va ajuntar afalacs amb missatges per despertar els seus jugadors, que van empatar en la jornada passada contra el Betis, que ha estat el primer fiasco del Madrid a les seves ordres. El primer missatge se’l va endur l’estrella, Cristiano: “No ha perdut capacitat gole- jadora, no ha perdut res. Està bé i està treballant molt bé com tots; només li calia treballar més”, va assegurar el tècnic.

Més o menys el mateix va dir Zi-

INTERÈS PER NEYMAR “Els rumors sobre Neymar no molesten el vestidor; també diuen que Cristiano se n’anirà”

dane de James, un altre dels qüestionat­s pel seu pobre partit al Benito Villamarín: “A James li dic que sigui bo. El que m’interessa és que jugui bé per a l’equip. Té ta- lent, però després té coses que ha de fer en defensa, com tots”. Benzema va quedar més ben parat: “Karim està una gran altura, però sempre pot millorar”. Sobre Isco, va fer una broma: “No sé si té el mateix nivell que jo, però és molt bo”.

L’entrenador no va voler donar cap pista sobre l’equip que sortirà en el partit d’avui, del qual Bale i Pepe s’han quedat fora per les lesions i per decisió tècnica no han entrat en la llista Arbeloa ni Cheryshev.

Quan va parlar de Modric i el seu gran rendiment Zidane va explicar la recepta que el separa de Benítez: “El que vull és no atabalar-lo amb gaires ordres. Sap el que ha de fer al camp. Abans del partit hi ha dues o tres cosetes que m’agrada dir als jugadors i ja està”.

Una part de la roda de premsa la va dedicar Zidane a haver de parlar de Neymar, que una part de la premsa madrilenya assenyala com a un dels objectius de Florentino Pérez. En aquest cas, Zidane va recórrer al manual i va provar d’escapolir-se de la pregunta sense anar-hi al fons: “Tinc una plantilla de 26 jugadors i em concentro en aquestes coses i en el partit. Els rumors sobre Neymar no molesten al vestidor. Això és com quan es diu que Cristiano se n’anirà. Això sempre ha passat. No em vull ficar en embolics sobre possibles fitxatges a l’estiu. Segurament a l’estiu parlarem de fitxar i també hi haurà jugadors que voldran sortir”.

 ?? CRISTINA QUICLER / AFP ?? Zinédine Zidane
CRISTINA QUICLER / AFP Zinédine Zidane

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain