La Vanguardia (Català-1ª edició)

Les crítiques filtrades del comitè federal

-

Susana Díaz

“El 20 de desembre el PSOE no va fer història, va treure el pitjor resultat de la història. Si el PP ens va guanyar en aquestes circumstàn­cies és que no érem al camí correcte (...) Un govern de coalició amb Podem no el veig, no el veig...”

Javier Fernández

“Jo he de pensar que hi haurà unes pròximes eleccions, ho he de pensar, ho penso i ho dic (...) Podem està propiciant un motí de les bases contra els seus dirigents”

Guillermo Fernández Vara

“Si nosaltres no deixem clar que el PSOE no té res a veure amb l’independen­tisme ni per activa ni per passiva, a nosaltres a Extremadur­a ens maten (...) No podem anar a unes eleccions. Crec que no ens aniria bé i a més crec que no li aniria bé al país. Què diem als espanyols d’aquí quatre mesos si després d’unes altres eleccions continuem sense sumar?”

Javier Lambán

“Pedro Sánchez no pot ser president de l’executiu amb el permís dels independen­tistes perquè això no seria un govern socialista sinó el patíbul definitiu del PSOE”

Eduardo Madina

“Si subjectem tota l’arquitectu­ra del govern d’Espanya sobre 17 persones que la volen partir, partirem Espanya i partirem el PSOE”

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain