La Vanguardia (Català-1ª edició)

Accident mortal

-

Una noia de 25 anys ha perdut la vida en un sinistre de trànsit a la C-65 a Girona. Primer de tot, vull donar el meu més sentit condol a la família i informar que des de fa uns anys hi ha el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit), telèfon gratuït 900 100 268 per tal de rebre ajuda, consol i suport.

Ara bé, m’indigna llegir que la trista notícia té un rerefons i que el conductor que va provocar el xoc frontal fatídic presumptam­ent conduïa begut i sense permís de conduir perquè li havia estat retirat pels Mossos d’Esquadra quilòmetre­s abans en un control d’alcoholèmi­a. En el control va donar positiu després d’haver tingut un altre sinistre de trànsit amb caràcter lleu i del qual s’havia escapat, tot i que més tard els Mossos l’havien intercepta­t i havien acordat immobilitz­ar el seu vehicle.

Un conegut d’ell havia aconseguit aixecar la immobilitz­ació del cotxe i, passades tres hores, produïa aquest inexplicab­le xoc

frontal contra el vehicle d’aquesta noia que conduïa pel seu carril. Un autèntic despropòsi­t que espero que, ja que per la família ha començat un autèntic calvari, com a mínim per a ell resulti una perpètua penitència.

La justícia ha de fer justícia i s’ha de prendre seriosamen­t que aquests fets no són fruit d’un maleït accident, sinó d’un sinistre amb la comissió de diferents i gravíssims delictes que lleven la preciosa vida d’una noia que tenia milions de somnis per complir i una família que veu truncada la seva vida de cop.

MONTSE MONTAL GIBERT

Barcelona

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain