La Vanguardia (Català-1ª edició)

Desprestig­iar Catalunya

-

Tota la vida he votat CiU, per convicció, per tradició i (per què no dir-ho) per falta d’alternativ­a. Ara observo estupefact­a com quatre desgrenyat­s de la CUP cremen imatges del Rei i em pregunto: què fan aquests senyors? Què els passa pel cap? Podem compartir o no el rol de la monarquia o podem voler un nou model de país, però el que no podem fer és perdre’ns el respecte i oblidar la història.

Avui tenim un país plural, lliure, on tots i cadascun de nosaltres podem defensar el que pensem. No el posem en mans de quatre personatge­s que ni tenen la formació, ni la preparació, ni la capacitat ni el sentit de la responsabi­litat i el deure públic de servir. Senyor Puigdemont, si us plau, faci un exercici de responsabi­litat amb el país i amb la institució que representa i no torni a pactar amb aquesta gent.

Fer-ho, irremeiabl­ement, ens posa a tota una nació a la seva altura i dóna arguments (i de pes) al Govern de Madrid per desprestig­iar i desacredit­ar el moviment catalanist­a i el país que fa tants anys que construïm.

ANNA M. MARESCH

Barcelona

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain