La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor

Àries 20 de març al 19 d’abril

És possible que operacions profession­als empreses les últimes setmanes quedin aturades i no es reactivin fins a mitjans de gener.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

És un període en què gaudiu de més capacitat per comunicar-vos. Però algunes de les vostres idees trigaran un temps a posar-se en pràctica.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Si teniu entre mans una negociació econòmica activada les últimes setmanes, podria retardar-se fins a mitjans del mes que ve.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Converses recents importants amb la parella o amb col·laboradors trigaran a donar fruits. És moment de madurar propostes.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Últimament teniu facilitats per agilitar operacions profession­als. Però algunes converses ara entraran en fase d’espera.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Els propers dies tindreu menys facilitats per comunicar-vos amb éssers estimats. Si espereu notícies, potser s’endarrerir­an fins després de Reis.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Un afer familiar que ha pres relleu aquestes últimes setmanes potser prendrà un rumb inferior fins a mitjans del mes de gener.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Les pròximes setmanes convé que madureu algunes idees per expressar-les a mitjans de gener. També s’ajornaran alguns contactes.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

És possible que una negociació econòmica empresa fa poc no es reprengui fins d’aquí unes setmanes. Possibilit­at d’un bon acord.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Els avantatges de Mercuri a Capricorn per comunicar-vos i agilitar afers personals no es veuran fins d’aquí unes setmanes.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Són setmanes en què el vostre signe tendeix a una davallada psíquica que s’agreujarà fins a mitjans de gener. Eviteu situacions d’estrès.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Encara que les coses evoluciona­ran a ritme més lent, continueu insistint en les possibilit­ats d’un projecte favorable a les vostres aspiracion­s.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain