La Vanguardia (Català-1ª edició)

Letícia i Juliana, duel virtual de dames amb empat tècnic final

La reina Letícia i la primera dama argentina , Juliana Awada, vesteixen el viatge d’Estat

- MARIÁNGEL ALCÁZAR Barcelona

Com no podia ser de cap altra manera, a la visita d’Estat del president de l’Argentina, Mauricio Macri, i la seva dona, Juliana Awada, no han faltat ni el tango, ni el dulce de

leche ni les comparacio­ns entre la reina Letícia i la primera dama argentina, un duel virtual que ha acabat amb un empat tècnic. Letícia va treure l’artilleria, en forma de joies de la Corona, i Juliana va atacar amb un estil que l’ha convertit en la Jackie Kennedy de la Casa Rosada.

Juliana Awada, filla d’una família acomoda de Buenos Aires d’origen libanès dedicada a la indústria de la moda, és la tercera dona del president Macri. De 42 anys, en té 15 menys que el seu home, i tots dos, amb fills d’unions anteriors, comparteix­en Antonia, una nena de 5 anys que dijous passat va emular el príncep Jordi i, de la mateixa manera que el fill dels ducs de Cambridge es va mantenir despert per saludar Obama, la nena, que viatja amb els seus pares, va sortir a rebre els Reis quan van anar al palau d’El Pardo per assistir a la recepció oferta pel matrimoni Macri.

Va ser l’últim assalt de l’incruent combat d’estil que van lliurar Letícia i Juliana. Davant un tapís immens, al pati dels Borbons de la que va ser residència de Franco i ara és residència de visitants il·lustres, la primera dama argentina esperava vestida amb un model blanc amb transparèn­cies disseny de l’argentina Evangelina Bomparola i amb la cabellera a l’aire. Bohemi i chic, una mica informal per a l’hivern madrileny però, en qualsevol cas, espectacul­ar. La Reina va optar per un vestit de ratlles blanques i negres de lluentons, amb tirants creuats i d’autoria desconegud­a, amb què va recuperar el seu gust per mostrar braços i espatlles musculats. L’argentina lluïa unes arracades de fantasia, i l’espanyola, unes de diamants negres de la firma Grisogono.

El blanc i el negre han estat els colors més repetits les quatre vegades durant aquests dies que han coincidit Letícia i Juliana. El vestit dels seixanta que la Reina va portar per la inauguraci­ó d’Arco també era blanc.

 ??  ??
 ??  ?? Juliana Awada, amb vestit bohemi, i Letícia, ensenyant músculs, a El Pardo
Juliana Awada, amb vestit bohemi, i Letícia, ensenyant músculs, a El Pardo
 ?? CARLOS ALVAREZ / GETTY ?? La visita d’Estat va començar al Palau Reial amb la Reina i la primera dama vestides de rosa
CARLOS ALVAREZ / GETTY La visita d’Estat va començar al Palau Reial amb la Reina i la primera dama vestides de rosa
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain