La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Sabadell i la batalla per les nòmines

-

La caiguda dels ingressos ha incrementa­t la guerra entre les entitats per aconseguir captar nòmines de clients. Aquest és sempre el primer pas per aconseguir vendre a aquells clients una altra sèrie de serveis o productes com asseguranc­es, fons d’inversió o plans de pensions.

Banc Sabadell ha posat en marxa una ofensiva per captar 356.000 nòmines aquest any. L’entitat vol centrar-se en els clients joves, que majoritàri­ament només utilitzen els canals digitals. Per això, el col·lectiu de 18 a 29 anys no necessita uns requisits mínims per obtenir el denominat compte expansió, que ofereix un tracte preferenci­al en matèria de comissions. Els clients de més edat és necessari que disposin d’una nòmina o ingressos recurrents de més de 700 euros.

Banc Sabadell compta actualment amb 2,2 milions de comptes amb nòmina, dels quals 1,2 milions són clients que tenen efectivame­nt una nòmina, 800.000 persones més compten amb una pensió i les 200.000 restants disposen d’ingressos recurrents.

El compte expansió –com també fan altres entitats– a més de no pagar comissions torna l’1% dels principals rebuts domèstics domiciliat­s. Per als clients amb nòmines de més de 3.000 euros hi ha altres avantatges.

Un dels productes rivals del compte expansió del Sabadell és el compte 123 del Santander. En aquest cas, a més de la devolució de rebuts remunera a un 3% d’interès els 15.000 primers euros. A canvi, cobra 72 euros de comissió per les targetes i el mantenimen­t del compte. CaixaBank, el Popular i Bankia també ofereixen comptes sense comissions sempre que es domiciliï la pensió o la nòmina.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain