La Vanguardia (Català-1ª edició)

No ho permetrem

-

L’Estat arremet cada vegada més fort contra tot l’independen­tisme. A més de la por (ara ja han superat el 155 i amenacen amb l’estat d’excepció), l’assetjamen­t mediàtic i judicial puja de to cada dia. Ja sabem que el president Pujol no va actuar bé amb els diners del seu pare a Andorra; que els seus fills es van aprofitar de ser fills de qui eren fills; que sembla que Convergènc­ia es va finançar irregularm­ent; que hi ha hagut el cas Treball, el cas Turisme, massa casos.

No volem més casos d’aquests que, al cap i a la fi, van ser a imatge i semblança del que també va passar i passa a Espanya, des del cim de l’Estat fins a baix de tot. I el fet de no voler més casos d’aquests és una raó més per voler un Estat propi, un Estat nou en el que sigui impossible que aquestes coses passin.

I és per això que no permetrem que ens desmoralit­zin, que no ens faran afluixar; que continuare­m fins aconseguir-ho per més que intentin enfangar figures capdavante­res de casa nostra perquè, al cap i a la fi, amb les que no ho aconseguei­xin (enfangar-les) es demostrarà la vacuïtat de les seves raons, i amb les que sí, serà perquè ja estaven en el fang i sabrem en qui no podem confiar i al seu lloc n’hi posarem una altra, però no ens pararan, no ho permetrem.

AGUSTÍ VILELLA I GUASCH

Cambrils

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain