La Vanguardia (Català-1ª edició)

Festa solidària al Tibidabo per als subscripto­rs de ‘La Vanguardia’

- Redacció

El Club Vanguardia organitza la festa solidària del subscripto­r en col·laboració amb l’hospital Sant Joan de Déu. D’aquí a dues setmanes, el 2 d’abril, tots els subscripto­rs d’aquest diari podran gaudir d’un diumenge de màgia i solidarita­t al Tibidabo.

La venda d’entrades es farà exclusivam­ent mitjançant el web Entradasde­vanguardia.com, amb uns preus molt especials. Per exemple, els tiquets per a una unitat familiar de quatre persones (dos adults i dos de menors) costaran 25 euros. A més, amb cada entrada els subscripto­rs realitzen una donació al projecte Hospital Amic que impulsa Sant Joan de Déu. Les instal·lacions del Tibidabo seran el marc perfecte per a aquest dia tan especial. Club Vanguardia ha volgut unir el lleure i els nens per dur a terme el seu acte solidari. La festa començarà a les onze del matí, i estarà plena de sorpreses, regals, activitats, descomptes en locals de restauraci­ó i hi haurà un gran sorteig final.

La plaça de la Talaia del Tibidabo serà un dels punts neuràlgics de la jornada, on es donarà la benvinguda a tots els subscripto­rs i se’ls lliurarà un regal de record. A la Sala Tibifestes es realitzara­n diferents activitats preparades per als més petits, que podran pintar-se la cara i participar en un concurs de dibuix molt especial. Els subscripto­rs també podran gaudir de les més de 25 atraccions de què disposa el parc així com de la resta d’instal·lacions, l’animació itinerant i també l’espectacle de tancament a la plaça dels Somnis.

El projecte Hospital Amic que promou Sant Joan de Déu persegueix un gran objectiu: fer el més positiva possible l’experiènci­a dels nens durant la seva hospitalit­zació. Tranquil·litzar, fer riure, donar confort, acompanyar i alegrar aquests petits pacients són alguns dels reptes de la iniciativa solidària.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain