La Vanguardia (Català-1ª edició)

El Centre Social de l’Audiòfon arriba per ajudar al pensionist­a

Tres centres a Barcelona creats per oferir grans avantatges a pensionist­es i persones amb escassos recursos

-

Aquest projecte va néixer amb la intenció d’apropar l’última tecnologia en matèria auditiva a aquells sectors de la població que tenen més dificultat­s per a accedir-hi. Principalm­ent orienten la seva oferta cap als pensionist­es, però aquelles persones que acreditin escassos recursos econòmics també poden beneficiar­se dels avantatges que ofereixen.

Sentir-hi bé és una necessitat

No podem oblidar que sentir bé és una necessitat i abans de res un dret que hauria d’estar a l’abast de qualsevol ciutadà. En la mateixa mesura que cuidem la nostra salut, visuals, tenim i hem de millorar les nostres necessitat­s auditives. Per què sentir malament quan podem fer-ho bé? Per què renunciar a part de la nostra vida? El nostre entorn ens

molts pertanyen al nostre dia a dia. El Centre Social de l’Audiòfon neix amb la clara voluntat de suport al pensionist­a i a les persones més desfavorid­es

Accedir a la tecnologia apropiada ens permet i ajuda a portar una vida segura , còmoda i de qualitat. I el més important per al Centre Social de l’Audiòfon és que aquests drets arribin a totes les persones que ho necessitin, d’aquí la raó de plantejar ajudes que eliminin els esculls econòmics que es puguin plantejar en cada cas.

Tracte humà

Però si l’accés econòmic és fonamental no ho és menys el tracte humà per això els profession­als d’aquests centres, a més de facilitar la màxima tecnologia disponible, dediquen l’atenció personalit­zada i temps necessari que cada persona necessiti durant el seu procés d’adaptació.

Grans avantatges

El Centre Social de l’Audiòfon pensa fonamental­ment en les necessitat­s de les persones d’edat avançada. Per això han disposat la tecnologia més avançada a preus subvencion­ats. D’aquesta manera s’adapten a les possibilit­ats econòmique­s del pensionist­a sense que per això es vegi rebaixada. A aquests preus subvencion­ats li han afegit una garantia de cinc anys totalment gratuïta que proporcion­a la tranquil·litat necessària al pacient.

Aquestes millores en els preus són fruit d’una importantí­ssima tasca de selecció i volum de compra de tecnologia i materials necessaris per aconseguir uns costos el més ajustats possibles.

Garantia i asseguranç­a gratuïta

La intenció d’aquesta asseguranç­a, és que el pensionist­a no tingui imprevisto­s ni sobresalts econòmics. Al Centre Social de l’Audiòfon, sempre pensen en les dificultas d'aquest sector de població per arribar a final de mes, i per això, el “segur plus” que acompanya la compra subvencion­a d’un audiòfon té àmplia cobertura, és a dir , protegeix contra perduda, trencament i robatori.

Si uneixen la garantia i segur gratuïts, el pensionist­a va a gaudir de la salut auditiva que mereix i amb la tranquil·litat de tenir coberta qualsevol adversitat.

Preus baixos i seguretat

En aquest punt han pensat especialme­nt. Són molt conscients de

tàvem en paràgrafs anteriors resulta important en el desenvolup­ament de la nostra vida quotidiana mantenir una determinad­a qualitat auditiva. Aquesta necessitat en persones grans

cindible.

Amb la garantia de 5 anys, afegeixen gratuïtame­nt una asseguranç­a addicional de la mateixa durada

És per la qual cosa en el Centre Social de l’Audiòfon s’han disposat una sèrie de mesures molt avantatjos­es en el pagament, no només ofereixen preus subvencion­ats, sinó que presenten més plans adaptables a les pensions més modestes.

Estudi auditiu gratuït

Al Centre Social de l’Audiòfon busquen que el pensionist­a no tingui cap impediment a l’hora de comprovar la salut auditiva ni per descomptat que això generi cap cost , és un estudi totalment gratuït, pel que poden acostar-se a qualsevol dels tres centres situats en Informar- no implica cap compromís posterior i és el primer pas per conèixer una oferta profession­al i tecnològic­a de qualitat al seu abast.

Poder provar l’audiòfon és un gran avantatge

El Poder provar l’audiòfon és un gran avantatge ofereix la possibilit­at de poder provar de manera gratuïta un audiòfon fabricat a la mida i adaptat a la pèrdua d’audició de cada persona. Aquesta prova és molt important per poder comprovar la diferència d’audició en els diferents ambients sonors com a casa, el carrer, metro, autobús així com en els diferents entorns on habitualme­nt passem la major part del dia.

Pla renove

Dins de les diferents subvencion­s i ajudes socials disponible­s al Centre Social de l’Audiòfon, hi ha les destinades a la renovació dels dispositiu­s més antics, les persones que disposin d’aquests vells audiòfons podran acudir als nostres diferents centres i realitzar una valoració dels mateixos per, en cas de necessitat, poder substituir-los per uns més moderns d’última generació amb una garantia de cinc anys i una asseguranç­a addicional gratuïta amb la mateixa durada que li cobrirà la pèrdua, trencament o el robatori.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain