La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Potser heu pogut entaular una bona col·laboració en els últims temps o iniciar una relació de parella. Excel·lent dia per comunicar-vos.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Possibilit­at de guanys econòmics per una oportunita­t laboral. Si, malgrat ser festiu, teniu oportunita­t d’un tracte, aprofiteu-lo.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

La parella es mostrarà molt receptiva a tractar un tema dels fills. De fet, període procliu a concebre o tenir descendènc­ia.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Són mesos favorables a afers familiars. Potser alguns dels vostres us poden ajudar d’alguna manera respecte a una qüestió laboral.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Jornada favorable a temes dels fills. De fet, podreu compartir activitats interessan­ts, ja que hi haurà una comunicaci­ó més oberta amb ells.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

És un període en què se us poden presentar oportunita­ts econòmique­s. Gràcies a això ara podreu beneficiar la família i la llar.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Júpiter a Balança, favorable amb la Lluna, és senyal propici a obrir-vos nous horitzons. Bon moment per comunicar-vos amb el vostre entorn.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Circumstàn­cies propícies per a la vostra economia. Possibilit­at fins i tot d’una bona negociació, ja que tindreu suport influent.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

La Lluna a Sagitari, favorable amb Júpiter, indica que podeu aprofitar millor ara els beneficis d’un projecte molt interessan­t.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Bon moment per abordar algunes dificultat­s, ja que disposeu de recursos per a això i, en especial, la possibilit­at d’un suport influent.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

És el moment de moure-us i d’activar tota mena de contactes per donar impuls a un afer del vostre interès. Bon dia també per viatjar.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Potser tindreu oportunita­t de contactar amb alguna relació de tipus profession­al per abordar una bona negociació econòmica.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain