La Vanguardia (Català-1ª edició)

Remuntada matalasser­a

- Madrid

L’Atlètic de Madrid guanya la Reial Societat al Wanda Metropolit­ano (2-1) amb un gol d’Antoine Griezmnan a dos minuts del final i s’administra de passada una bona dosi de moral a la recerca del miracle que necessita dimarts a Londres contra el Chelsea per continuar endavant a la Champions.

L’Atlètic va guanyar sobre la botzina (2-1) davant una Reial Societat que va tenir Jerónimo Rulli com a figura i a la qual se li va fer massa llarg el partit. Amb un gol d’Antoine Griezmnan a dos minuts del final l’equip de Simeone retalla dos punts al Barcelona (se situa a sis) i guanya una dosi de moral a la recerca del miracle que necessita dimarts a Londres davant el Chelsea per seguir a la Champions.

El partit va ser dels millors que s’ha vist al Metropolit­ano. La Reial venia ferida per la recent eliminació a la Copa en mans del Lleida i es va plantar valenta sobre la gespa. La primera mitja hora va ser clarament donostiarr­a. Després d’ocasions fallades per Willian José i Xabi Prieto, a la tercera va arribar el gol visitant en un clar penal per infracció d’Oblak a Oyarzábal. El va marcar Willian José de xut ras pel centre de la porteria local.

L’Atlètic va reaccionar amb empenta al gol encaixat. Si fins al 0-1 havia especulat sobre sortir a la contra i donar-li la pilota al rival, el desavantat­ge va portar Simeone a enviar el seu equip a dalt a buscar l’empat. Correa, el company de Griezmann a la punta, va tenir el gol tres vegades, però una vegada va rematar alt a porta buida i dues vegades va perdre el frec a frec amb el porter. La segona part ja va ser un monòleg de l’Atlètic. La Reial va fer un pas enrere encara que no va renunciar a tirar alguna contra de tant en tant. Rulli es va animar a mesura que l’Atlètic insistia una vegada i una altra. Passat el quart d’hora, quan l’estadi era presa dels nervis, l’Atlètic va trobar l’empat en una gran centrada de Saúl i una rematada creuada de Filipe Luis entre un bosc de cames.

Amb mitja hora per davant van entrar Torres i Carrasco i l’Atlètic va accentuar la pressió. A dos minuts del final Griezmann va encertar sobre la ratlla per aconseguir el 2-1 definitiu després d’una altra passada de Saúl.

?? LA CAIXA ?? Acord fins al 2022. El president de l’Atlètic, Enrique Cerezo, i el conseller delegat del club blanc-i-vermell, Miguel Ángel Gil, flanquegen el conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, sobre la gespa del Metropolit­ano
LA CAIXA Acord fins al 2022. El president de l’Atlètic, Enrique Cerezo, i el conseller delegat del club blanc-i-vermell, Miguel Ángel Gil, flanquegen el conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, sobre la gespa del Metropolit­ano