La Vanguardia (Català-1ª edició)

Matías Messi té problemes policials

El germà de Leo, pendent de declaració per un accident

- BARCELONA Redacció i agències

Matías Messi, el germà gran del futbolista del Barça, que viu a l’Argentina, torna a ser objecte de polèmica. La policia el buscava, tot i que ja va ser localitzat, després que protagonit­zés un fet sagnant a la seva llanxa i se’n descobrís una pistola a dins.

Dijous a la tarda Matías va amarrar al club de pescadors de Fighiera (Santa Fe), en circumstàn­cies dramàtique­s. Va arribar amb el rostre ensangonat i va dir al vigilant de seguretat que havia xocat amb la seva fora borda contra un banc de sorra. La coberta de la llanxa Mercuri 115 i sense matrícula estava plena de restes de sang i les ferides de la seva cara no semblaven respondre a les provocades per un impacte com el descrit, i per això es va trucar a la policia.

Els agents que van registrar l’embarcació van sospitar que Matías no deia la veritat, sobretot quan van descobrir l’arma. Segons l’agència de notícies Telam, era una pistola nou mil·límetres, similar a l’última que li havien confiscat sense que tingués permís i per què compleix tasques socials. El que van trobar en l’escorcoll de la

Va arribar ensangonat al port i va dir que havia xocat amb la seva llanxa, però es va descobrir una pistola

llanxa va ser suficient per intentar aclarir si a bord de la llanxa havia tingut lloc un fet violent amb més persones i sobre l’origen de la pistola. Però com que no van localitzar Matías a la casa que de prop de la localitat de General Lagos, el fiscal va ordenar la seva crida i cerca.

Després que es publiqués la notícia als mitjans de comunicaci­ó, la família Messi va difondre un comunicat en què assegura que Matías està internat en un hospital on es va sotmetre a una intervenci­ó quirúrgica per “fractures a mandíbula i paladar”, a més de “múltiples talls a la cara”, després de tenir un accident al riu Paranà i trencar amb el cap el parabrisa de la seva llanxa. Per això avalen la teoria de l’accident i a més neguen que tingués una arma.

No és el primer incident que protagonit­za Matías Messi, que el 2008 va tenir problemes amb la policia. El 2011 la façana de la casa de la família va ser escenari d’un tiroteig. Fa un parell d’anys va ser fotografia­t amb Los Monos, un clan de narcotrafi­cants de Rosario. I l’agost passat va encastar el seu Audi A5 contra un camió en circumstàn­cies poc clares.

 ?? RODOLFO MOLINA / GETTY ?? Matías Messi al costat del seu germà petit, Leo, veient un partit de bàsquet al Palau Blaugrana el 2010
RODOLFO MOLINA / GETTY Matías Messi al costat del seu germà petit, Leo, veient un partit de bàsquet al Palau Blaugrana el 2010

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain