La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Algunes converses o aniran amb retard. Les vostres actituds podrien ser malinterpr­etades. Tendència a una certa desorienta­ció.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Un tema econòmic es retardarà. Alerta amb les despeses d’un projecte important, que podrien portar-vos a una posició econòmica complicada.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

La situació d’incertesa en la vostra esfera laboral tendeix a crear dificultat­s en una col·laboració. És possible que la parella també la noti.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Podrien ajornar-se certs contactes laborals. Compte a afirmar les vostres posicions en l’àmbit laboral, perquè podríeu ficar-vos en complicaci­ons.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Una operació econòmica trigarà setmanes a activar-se. D’altra banda, un ésser estimat podria veure’s en complicaci­ons econòmique­s.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Si passeu per un període complicat amb la parella, podria repercutir més en la vida familiar. No és moment d’afirmar les vostres necessitat­s.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

No és moment propici per defensar les vostres propostes en l’àmbit laboral, perquè la situació és molt difícil i podrien ser malinterpr­etades.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Alerta, perquè podríeu veure-us en dificultat­s de diners per un ésser estimat. Una operació o contacte econòmic tendirà a ajornar-se.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

El Sol a Sagitari, desfavorab­le amb Neptú, indica que notareu més vells problemes familiars que afecten l’habitatge o un bé immoble.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Malgrat la vostra claredat, val més que no abordeu problemes perquè podríeu ficar-vos en complicaci­ons. Cuideu-vos i eviteu esforços.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Prudència a l’hora d’exposar les vostres posicions en un tema que respon a les vostres aspiracion­s, perquè us podria perjudicar l’economia.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Sigueu molt prudents en aquests moments, perquè dificultat­s personals podrien repercutir i arribar a perjudicar-vos en l’àmbit profession­al.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain