La Vanguardia (Català-1ª edició)

Núria Roca fitxa per Cuatro després de ser acomiadada de TV3

La presentado­ra es farà càrrec del nou espai de cites ‘Singles XD’

- MADRID Redacció

“Res no em pot fer més il·lusió que tornar a casa... Tornar a Mediaset i a Cuatro a posar-me al capdavant de Singles XD, un format nou, diferent, diari i en directe... Retrobar-me amb tants companys i tornar a fer tele on més n’he gaudit”. Així ha anunciat Núria Roca el retorn a la televisió, a través del seu compte a Twitter. També mitjançant aquesta xarxa social la presentado­ra valenciana va confirmar l’octubre passat que TV3 l’havia acomiadat amb un burofax.

Roca va estrenar A tota pantalla a TV3 a mitjans de setembre. Aquest magazine diari programat després d’Els matins es va emetre només durant una setmana i va ser aparcat per la situació política que es vivia a Catalunya. Setmanes més tard, segons va explicar la presentado­ra, la direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisua­ls va decidir prescindir d’ella, “sense argumentar cap motiu”. Poc després, Roca va qualificar el seu acomiadame­nt de “decisió política” i va assegurar que s’havia produït per “no ser a la corda” de la línia de la cadena.

Conclòs el temps pel qual la presentado­ra estava encara vinculada per contracte a TV3, ara assumeix el repte de presentar un programa diari sobre cites a Cuatro. Singles XD està produït per Bulldog, responsabl­e del polèmic programa de Telecinco Mujeres, hombres y viceversa o el reality Supervivie­ntes.

Amb aquest projecte, Núria Roca torna a una cadena en què ha treballat durant anys gràcies a diferents projectes. Després de passar per Canal 9, TVE i Telecinco, la presentado­ra va ser entre el 2006 i el 2011 a la graella de Cuatro, amb un seguit de programes com Nos pierde la fama, Gran Slam, Tienes talento, Reforma sorpresa, Perdidos en la ciudad, Sex academy... Després va provar sort a La Sexta amb el format El millonario. En els últims anys, la ràdio va ocupar també bona part del seu temps, per fitxar més tard, amb poca fortuna, per TV3.

 ?? ARXIU ?? La periodista Núria Roca torna a Cuatro
ARXIU La periodista Núria Roca torna a Cuatro

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain