La Vanguardia (Català-1ª edició)

Aconseguiu per Nadal dos regals en un, amb ‘La Vanguardia’

• Un dispositiu que reuneix els avantatges d’un portàtil amb teclat i d’una tauleta • Equipat amb Windows 10 Home, 64 GB de memòria f laix i4GBdeRAM • Per 289 € sense necessitat de cartilla ni cupons, per mitjà de La Vanguardia Shopping

- BARCELONA Redacció

Actualment ningú no discuteix els avantatges de disposar d’un dispositiu digital per treballar, per estudiar o, simplement, per divertir-se mirant sèries i pel·lícules o escoltant música. Uns avantatges que per a molts s’han convertit en absoluta neper cessitat treballar fora de casa o per ajudar-los en els estudis. Però a l’hora de triar l’aparell més conveni- ent sorgeix, a vegadubte. des, un És millor un ordinador portàtil, amb els avantatges de treballar amb teclat inteversat­ilitat grat, o la d’una tauleta? Afortunada­ment, la tecnologia se supera a si mateixa diàriament i evita haver de prendre aquesta decisió per mitjà dels portàtils convertibl­es en tauleta, come l portàtil convertibl­e 2 en 1 Medion Akoya® E2221T que La Vanguardia posa a disposició de tots els seus lectors i subscripto­rs, sense cartilla ni cupons, pernomés 289€.

Un equip que reuneix tots els avantatges d’un portàtil més els d’ una tauleta interactiv­a, proporcion­ant als usuaris la total flexibilit­at de dos dispositiu­s en un, ja que el canvi d’un mode d’ús a un altre es fa e nun segon, tan sols doblegant la pantallatà­ctil.

A més, té una versatilit­at de 360º, ja que simplement amb un gir es pot canviar al mode de presentaci­ó per mirar pel·lícules i fotografie­s o fer exposicion­s. Unes caracterís­tiques que permeten als usuaris gaudir tenint a mà el que necessiten per a cada situació, en qualsevol moment i a qualsevoll­loc.

La pantalla tàctil HD és d’11,6 polzades, o 29,5 centímetre­s, amb tecnologia IPS i una resolució de 1.366 x 768 píxels, caracterís­tiques que permeten oferir unes imatges altament detallades i acolorides. Dotat d’un processado­r Intel© Atom x5-Z8350, els 64 GB de memòria flaix i els 4 GB de memòria RAM garanteixe­n temps de càrrega ràpids i molt d’espai al disc. Les seves especifica­cions tècniques inclouen Intel© AC-3165 amb funció Bluetooth 4.1, càmera frontal i micròfonin­tegrats i una bateria d’ions de liti de dos elements amb 37 Wh que li proporcion­au na funció de l’ ús, de fins a9hores.

La seva connectivi­tat està totalment garantida mitjançant un lector de targetes multiforma­t per a microSD, una USB 3.0, una USC 2.0 i una sortida mini HDMI©, mentre que el seu disseny estudiat permet transporta­r-lo fàcilment, amb unes mides de 277 millímetre­s d’amplada i 190 d’alçada, un gruix de 18,3 mil·límetres i un pes d etans ols 1,1 kg.

Pel que fa al software, està equipat amb Windows 10 Home, una versió de prova gratuïta d’Office 365 de 30 dies per a nous clients i una versió preinstal·lada de McAfee LiveSafe, també de prova gratuïta durant 30 dies. Aquest magnífic portàtil i tauleta es lliura acompanyat d’adaptador de xarxa extern, manual d’usuari i targeta degarantia.

Medion és una empresa que, des que es va fundar, el 1985, ha mantingut sempre l’enfocament al servei al client i a oferir productes de màxima qualitat. El seu èxit i ràpid creixement van propiciar que, el 2011, passés a formar part del afamí liael fabricant de PC més grandelmón.

Aquesta integració no va significar cap canvi en la seva filosofia de treball i servei. Tots els productes de la marca Medion es fabriquen segons requisits de qualitat estrictes i compleixen els últims estàndards tecnolò- gics, per apropar l’ última tecnologia i servei sales persones.

A més de tenir màxima cura de tots els aspectes tècnics, a Medion estan sempre pendents del disseny, un altre factor que consideren­p erals seus productes. El seu objectiu és que qui els adquireixi ien gaudeixi estigui content no només ambla seva con fiabilitat i rendiment, sinó també ambl’ aspecte, ambl amanera en què es veuen. Per això, to tesles decisions relacionad­es am bel color, l afor mai els materials es prenen per part de l’ equip de dissenyaai­xí l’ inconfusib­le aspecte Medi on .•

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain