La Vanguardia (Català-1ª edició)

Clàssic atípic

Elton John torna en el marc de la gira del seu últim disc ‘Wonderful crazy night’

- BARCELONA Redacció

Elton John és un dels grans creadors i personatge­s de la música pop i qualsevol concert seu és una magnífica oportunita­t per comprovar-ho. Controlado­r de la seva carrera i els seus timings, el músic britànic dissenya la seva productivi­tat i la seva exposició davant el públic seguint criteris de vegades aparentmen­t capritxoso­s, sense seguir aparentmen­t i necessària­ment les estratègie­s de les grans promotores.

Tant aviat apareix en un parell de festivals estiuencs com desembarca en un espaiós Palau Sant Jordi. En les properes setmanes té previstes actuacions (per ordre cronològic) a Hamburg, Mònaco, Dubai, Beirut, Tolosa de Llenguadoc i Moscou. Racionalit­zacions a part, un periple viatger que demostra fefaentmen­t el seu arrelament i popularita­t en tot àmbit, circumstàn­cia i públic potencial. I aquests tres fet inqüestion­ables es deuen, al cap de més de quaranta anys de carrera profession­al, a l’atracció que desperta la seva condició de clàssics atípic, de músic consagrat que en escena sempre aporta un punt de sorpresa o excentrici­tat, i també, i sobretot, posseir un dels repertoris més atractius per a un públic molt variat .

I el que oferirà avui en el seu concert, acompanyat del seu grup habitual i emmarcat en la gira del seu últim àlbum Wonderful crazy night, apunta en aquesta direcció: una vintena de temes, amb un èmfasi especial en temes inclosos en dos elapés d’altres temps (Goodbye yellow brick road i Don’t shoot me I’m only the piano player) i només un parell del seu últim disc.

 ??  ?? ELTON JOHN
PALAU SANT JORDI. 21 HORES
ELTON JOHN PALAU SANT JORDI. 21 HORES

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain