La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Setmanespr­opiciesal’amoriaqües­tions relacionad­es amb éssers estimats. Precaució: podrien aparèixer problemes per motius econòmics.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Urà a Taure, desfavorab­le amb Venus, aconsella que sigueu prudent a l’hora d’afirmar la necessitat d’independèn­cia davant la família.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Podrien sorgir problemes en la relació amb éssers estimats o persones del vostre entorn més immediat. No és moment per a negociacio­ns.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Setmanes en què tendiu a gaudir de facilitats en diners. Atenció, perquè podríeu patir despeses impreviste­s generades per un projecte.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Venus a Lleó, desfavorab­le amb Urà, indica que notareu més emocionalm­ent els problemes, en especial la inestabili­tat profession­al.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

No és moment d’abordar problemes, ja que el vostre signe tendeix a un to emocional baix. Intervenir per solucionar-los els podria agreujar.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

L’evolució favorable d’un afer que respon a les vostres aspiracion­s i desitjos pot veure’s obstaculit­zada a causa de problemes econòmics.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Període en què gaudiu de molt bona imatge. Però atenció ara a les relacions, personals i laborals, ja que us podrien perjudicar.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Risc de dificultat­s per comunicarv­os en l’àmbit laboral. Situacions impreviste­s podrien trencar o obstaculit­zar una bona negociació.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Si teniu entre mans negociacio­ns econòmique­s d’importànci­a, compte, ja que podrien trencar-se a causa dels riscos que implica una inversió.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Són setmanes en què la parella tendeix a ser receptiva i afectuosa. Problemes amb la família o l’habitatge poden interferir en la vostra relació.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

No és moment d’afirmar propostes o idees avantguard­istes a la feina. Fins i tot podrien causar perjudicis a una negociació, potser recent.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain