La Vanguardia (Català-1ª edició)

“Espero que això serveixi perquè no xiulin Piqué”

- Jordi Évole PERIODISTA JOAN JOSEP PALLÀS

Què li ha semblat tot el que ha passat amb la selecció espanyola? Molt entretingu­t, ideal abans del jugar un Mundial... Han aconseguit que fins i tot gent desmotivad­a s’hagi motivat a favor d’Espanya encara que només sigui per anar en contra de Florentino. Espero que això serveixi perquè no tornin a xiular Piqué, que no ha boicotejat mai la selecció, cosa que ja no podran dir alguns mandataris del Madrid.

Creu que la roja continua tenint opcions de guanyar el Mundial? Més opcions que mai. Són aquest tipus de coses les que cohesionen als grups. Però jo soc optimista de mena. No em faci gaire cas.

Seguirà el Mundial per televisió? Els partits entre rivals desconegut­s venen més de gust. Només un esdevenime­nt com el Mundial et permet veure una tarda de dissabte Islàndia o l’Iran.

A quin jugador seguirà amb especial interès? Iniesta, perquè amb un segon Mundial guanyat potser aquella revista francesa interpreta que es mereix una Pilota d’Or.

Quina selecció creu que guanyarà? Tenia tantes ganes de Mundial que m’he comprat una tele amb un tros de pantalla propi de pallús futboler i resulta que si la selecció espanyola arriba a la final em descompten 350 euros. Jo ja anava amb Espanya abans de la tele, però això també hi ajuda.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain