La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor

Àries 20 de març al 19 d’abril

La vostra actitud dialogant propicia l’entesa amb els vostres aquestes setmanes. Haureu de compaginar la família amb reptes profession­als.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Estat anímic una mica baix, potser a causa d’haver d’abordar decisions difícils, així com per la fatiga provocada per estudis intel·lectuals.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Són dies de facilitats perdonar impulsa la vostra economia, però potser us desequilib­ren el pressupost algunes càrregues que heu d’ afrontar.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Mercuri a Càncer, en oposició a Saturn, assenyala que tindreu més problemes en les relacions. Dificultat per comunicar-vos amb la parella.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

El vostre signe és procliu a un to psíquic baix, cosa que es podria agreujar aquests dies. Les dificultat­s laborals tindran un paper important.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Setmanes propícies ales vostres aspiracion­s. Us convé organitzar aquests dies. Compagineu els interessos amb l’atenció a un ésser estimat.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Problemes familiars o relacionat­s amb l’habitatge podrien repercutir en la feina i en el tracte amb les relacions profession­als i socials.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Risc de dificultat­s per expressar idees i per comunicar-vos. Tampoc no són circumstàn­cies propícies per emprendre viatges.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Potser heu d’afrontar alguna càrrega econòmica important que pot repercutir en l’agilitació d’un afer de diners d’aquests dies.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Són dies propicis a una entesa més viva amb la parella. Tingueu precaució ara, ja que us podria afectar en alguns problemes.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Dificultat­s per fer la vostra feina, a causa de problemes importants que us podrien obstaculit­zar. Eviteu donar ànim a negociacio­ns.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

La dedicació requerida per un projecte que exigeix esforç podria anar en detriment de l’atenció a algun ésser estimat. Us heu d’organitzar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain