La Vanguardia (Català-1ª edició)

La model israeliana que marca tendència en el Barça

- MARGARITA PUIG

Quan estava en l’exèrcit (cosa que al seu país, Israel, és obligatòri­a tant per a homes com per a dones), va començar a treballar de model. I a aquell còctel estrany però afortunat, Coral Simanovich li va afegir un tercer ingredient en el moment en què va iniciar els seus estudis de Disseny i Art Shenkar, a la Universita­t de Tel-Aviv.

Així de versàtil és la (des del 30 de maig) esposa de Sergi Roberto. Una model i dissenyado­ra israeliana nascuda a Manhattan, que s’ha convertit en una de les WAG (dones de futboliste­s) més mediàtique­s del planeta. I, diuen, en la ferma successora de Bar Refaeli, que és a més la seva excunyada! i una de les seves millors amigues.

Simanovich, que va escollir celebrar el seu casament en el luxós complex Ronit Farm (al nord de Tel-Aviv), va començar a sortir amb el lateral blaugrana després de trencar amb Dor (el germà de Bar Refaeli). Això va ser el 2014, any en què, a més d’haver protagonit­zat espectacul­ars campanyes publicitàr­ies, va planificar el llançament de la seva pròpia línia de peces de vestir i complement­s.

És csbycorals­imanovich i desprèn la qualitat d’algú que ha estat des de sempre vinculada al món de la moda a més d’haver arribat a integrar-se al regnat digital de les joves prescripto­res que coneixem com a influencer­s. Amb 423.000 seguidors a Instagram, els seus viatges, propostes d’estilisme o campanyes publicitàr­ies confirmen el magnetisme dels seus ulls color mel (i un cos escultural) però, sobretot, del seu somriure perfecte, que segons la mateixa Simanovich és el seu autèntic punt fort.

Un actiu que als 12 anys ja li va valer protagonit­zar diverses campanyes de moda infantil (a les quals rivalitzav­a amb la seva germana gran, també model), i que va captivar des del primer dia a un Sergi Roberto que ha tingut una temporada d’allò més brillant.

El seu casament amb Simanovich (al que, per descomptat, van acudir Marc Bartra i la seva parella, la periodista esportiva Melissa Jiménez, que va ser qui va presentar els nuvis) és el colofó d’un any en el qual ha aconseguit el doblet amb el títol de la Lliga i la Copa del Rei i s’ha consolidat com un imprescind­ible a l’equip d’Ernesto Valverde.

Simanovich, que està molt unida als seus tres germans, Noelle, Shon i Yuli, i a la mare (divorciada de Roni Simanovich, que es va casar amb l’actriu israeliana Pnina Rosenblum), reconeix que ha de fer autèntics esforços per arribar a tot. Però ho fa amb naturalita­t i una capacitat contagiosa per al canvi que va demostrar durant la celebració del seu casament. Aquell dia va lluir primer la cerimonial quipà blanca (per casar-se pel ritu jueu sota una jupà adornada amb flors); després el vestit amb escot banyera i cos semitransp­arent amb ornaments florals d’organdí dissenyat per a l’ocasió per Hervé Moreau, de la firma Pronovias. I, finalment, un altre model igualment blanc dissenyat per ella mateixa amb un pronunciat escot en V i obertura lateral per deixar al descobert la cama esquerra.

 ?? EUROPA PRESS / GETTY ?? A Instagram comparteix fotos de les seves campanyes de publicitat i de moments amb el seu marit
EUROPA PRESS / GETTY A Instagram comparteix fotos de les seves campanyes de publicitat i de moments amb el seu marit
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain