La Vanguardia (Català-1ª edició)

Servei d’Esports d’UB

-

Els socis i usuaris de les instal·lacions del Servei d’Esports de la UB de la Diagonal de Barcelona estem suportant, des de fa temps, la reducció progressiv­a de l’horari d’obertura del recinte.

Actualment, les instal·lacions estan tancades tots els dies festius, i diversos dies feiners per Nadal i Setmana Santa. Però la gerència no en té prou. S’acaba d’anunciar, incomplint el que s’havia establert a la quota anual, que a partir del proper juliol les instal·lacions també estaran tancades els diumenges i del 5 al 25 d’agost del 2019. Aquestes mesures suposen un atemptat a la salut física i mental de les persones, atès que és durant els períodes en què no es tenen obligacion­s acadèmique­s o laborals quan es pot practicar més esport.

A més, aquesta política suposa un augment encobert de la quota d’abonament, ja que paguem el mateix per una oferta que, any rere any, es va reduint.

Més coses: tenim una piscina a l’aire lliure amb un sostre, que impedeix que hi toqui el sol (?) i el servei de bar restaurant de la piscina fa anys que ha desaparegu­t.

Ens agradaria saber quines són les intencions de la gerència. Desmotivar, potser, els nous socis potencials perquè el nombre d’usuaris es vagi reduint i d’aquesta manera, tenir arguments per tancar les instal·lacions?

FRANCESC CUXART FINA

Barcelona

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain