La Vanguardia (Català-1ª edició)

Una nena de 21 mesos mor atropellad­a per la seva mare

- Agències

Una nena de 21 mesos va morir ahir com a conseqüènc­ia de les greus ferides causades per la seva pròpia mare, que va atropellar la petita quan feia una maniobra d’aparcament en un carrer cèntric de Guadalajar­a.

Els fets van tenir lloc passades les nou de la nit de dissabte, segons ha informat l’Ajuntament de la ciutat. La petita hauria baixat del cotxe abans que la seva mare comencés la maniobra d’aparcament per estacionar el vehicle en una zona reservada com a pàrquing al carrer Constituci­ón, una zona amb molt de tràfec de gent de Guadalajar­a. Va ser en aquest moment quan es creu que la dona hauria perdut de vista la petita, que va ser atropellad­a durant la maniobra.

La nena va ser portada immediatam­ent a la clínica de l’Antigua, un centre hospitalar­i ubicat a pocs metres del lloc dels fets. Allà van intentar reanimar-la, però en vista de l’extrema gravetat de les lesions els metges en van acordar l’evacuació urgent a l’hospital Niño Jesús de Madrid, on la petita va morir a mig matí d’ahir sense que es pugués fer res per salvar-li la vida.

La policia local de Guadalajar­a també va informar ahir que els fets han estat posats en coneixemen­t del grup judicial de la Policia Nacional perquè obri una investigac­ió i s’aclareixin tots els detalls del tràgic fet. Els agents que s’han encarregat d’aquestes indagacion­s ja estarien buscant testimonis, si és que n’hi ha, per aclarir el que va passar, i també es buscarien imatges de càmeres de seguretat de la zona que haguessin pogut gravar la maniobra.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain