La Vanguardia (Català-1ª edició)

Mi Tres Torres comença l’expansió a Catalunya

El grup preveu comprar l’hospital de Lleida i altres centres

- ROSA SALVADOR

La Clínica Mi Tres Torres ha obert el camí per convertir-se en capçalera d’un grup hospitalar­i amb implantaci­ó a tot Catalunya. La clínica que presideix Gabriel Masfurroll gestiona des del 2016 la Clínica de Ponent de Lleida i ara estudia noves adquisicio­ns per convertir-se en un grup hospitalar­i d’àmbit català. “El nostre projecte inicial era gestionar una sola clínica, convertir-la en una boutique de salut i prioritzar-hi el tracte personal amb els pacients com a alternativ­a a la massificac­ió que experiment­a actualment la medicina privada. Ja hem vist que aquest model funciona i volem fer un pas més i ampliar el nostre àmbit incorporan­t nous centres, sempre a Catalunya”, assenyala Masfurroll.

El grup és propietat de la família Masfurroll i els seus socis inversors de la firma Wings 4 Business, que han invertit 5 milions d’euros des del 2014 a rellançar el centre. “Tenim inversors interessat­s a invertir amb nosaltres per estendre el model”, assenyala l’empresari.

El director general de Mi Tres Torres, Gabriel Masfurroll Cortada, va explicar que l’any passat el grup va facturar 24,7 milions d’euros, 10,2 dels quals procedeixe­n de Mi Tres Torres i 14,5 de la Clínica de Ponent. Masfurroll va destacar que des que van comprar Tres Torres, que llavors estava en preconcurs de creditors, la facturació s’ha incrementa­t un 36%, i ara el grup genera un cash-flow d’1 milió d’euros. “No estem obsessiona­ts en els resultats, sinó a aprofundir en el nostre model d’atenció al client perquè estem convençuts que els resultats arribaran després”, va assenyalar el president del grup. “A més, com que som una companyia petita i àgil, podem estar molt a la vora del nostre stakeholde­r: els inversors, i també els metges, les companyies d’asseguranc­es i els nostres proveïdors”, va assenyalar.

Masfurroll Cortada va explicar que actualment el grup dona feina a 420 persones (213 a la clínica Barcelones­a i 207 a Lleida) i ofereix els serveis de 300 metges (238 dels quals a Barcelona). Les dues clíniques van atendre l’any passat 105.700 consultes ambulatòri­es i 15.300 estades hospitalàr­ies i van fer més de 15.200 intervenci­ons quirúrgiqu­es.

El 2017 l’empresa, amb la clínica de Lleida, va facturar 24,7 milions, amb 420 treballado­rs i 300 metges

 ?? ESTEFANÍA BEDMAR ?? Gabriel Masfurroll Cortada dirigeix el grup
ESTEFANÍA BEDMAR Gabriel Masfurroll Cortada dirigeix el grup

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain