La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

La vostra actitud dialogant propicia l’entesa amb els vostres. Disposareu de recursos econòmics en qüestions familiars i domèstique­s.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Excel·lent avinença amb la parella. Aprofiteu-ho per abordar temes pendents. Podreu compartir un viatge interessan­t i favorable.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Facilitats per impulsar la vostra economia. Estigueu oberts als tractes de diners en l’àmbit laboral, pel que fa a oportunita­ts d’expansió.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Mercuri a Cranc, favorable amb Júpiter, activarà el vostre enginy i la comunicaci­ó amb els fills. Hi haurà una obertura d’horitzons personals.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Dies propicis per abordar dificultat­s. Disposareu de recursos per encaminar-les adequadame­nt gràcies al possible suport de la família.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Moment d’abocar-vos a aconseguir èxits en temes que responen a les vostres aspiracion­s. Tenir la ment oberta us propicia nous horitzons.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Gaudiu d’una posició propícia en qüestions i contactes profession­als. Avui convé abordar una excel·lent negociació o operació econòmica.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Júpiter a Escorpió, en relació propícia amb la Lluna, afina la vostra capacitat d’expressió. Heu d’afirmar les vostres propostes i relacions.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Oportunita­t d’entaular una excel·lent negociació econòmica gràcies al suport de persones o organitzac­ions molt influents.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Dies molt favorables per a la vida de parella. Si us caseu, bones perspectiv­es per a la relació. És moment de compartir projectes.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Facilitats a la feina i a l’hora d’obrir-hi perspectiv­es. Temps favorable per a la projecció profession­al. Gaudireu de reconeixem­ent.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Una activitat beneficios­a per als fills rebrà un impuls i també el suport de la parella. Bona entesa amb fills adolescent­s.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain