La Vanguardia (Català-1ª edició)

Prima-Derm s’alia amb Ramón Monegal i entra en perfumeria cosmètica

- MAR GALTÉS

El grup cosmètic Prima-DermLipotr­ue, amb seu a Gavà, s’ha aliat amb el perfumista Ramón Monegal per llançar una nova gamma de productes de perfumeria cosmètica, amb la marca Inner. El fundador i president del grup, José María García Antón, explica que es tracta d’una línia desenvolup­ada a partir d’una innovació pròpia, una molècula que elimina l’olor associada a l’envellimen­t de la pell (2-nonenal). Inner surt al mercat en diversos formats (de perfums i de cura corporal), i es vendrà exclusivam­ent al web.

García Antón explica que per a Inner s’han utilitzat actius i notes olfactives procedents del mar, extrets d’un mar profund o coral·lí a través de la divisió d’investigac­ió Deep Blue Sea. La producció es realitza a través de Lipotrue, fabricant de matèria primera, del mateix grup.

El 2017, la companyia assegura que va assolir unes vendes de 12 milions d’euros (8 milions Primaderm i 4 Lipotrue), amb una plantilla de 83 persones “de les quals el 35% es dediquen a investigac­ió”. El grup opera amb diferents marques, com Singulader­m, DermGo o OneGen (Genidentit­y per a Harrods). El grup té presència a Europa, els Estats Units, Llatinoamè­rica i la Xina, i plans d’expansió a Corea, Austràlia i el Sud-est Asiàtic, a més d’Europa i Sud-amèrica.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain