La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor

Àries 20 de març al 19 d’abril

No abordeu ara un afer problemàti­c, ja que us podrien fallar alguns recursos econòmics. Un projecte entrarà en fase de maduració.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Fins al setembre no es reactivarà una iniciativa o operació profession­al recent. En canvi, podríeu donar impuls a un afer desitjat.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Compte amb el suport per relacionar-vos profession­alment. No podreu aplicar idees creatives i innovadore­s els pròxims mesos.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Durant dos mesos val més evitar situacions de risc personal: tindreu poques defenses. Procureu activar relacions en un projecte important.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Activeu qüestions econòmique­s relacionad­es amb una oportunita­t profession­al. Les tensions en les relacions duraran menys.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Moment de compartir amb la parella idees enginyoses i avançades. Una iniciativa laboral entrarà en fase menys activa fins al setembre.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

La vostra feina rep impuls gràcies a una gran operació econòmica . Si voleu prendre cap iniciativa sentimenta­l, espereu-vos al setembre.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Tendència a certa inestabili­tat en les relacions. Podeu comptar amb el suport de la parella en un afer beneficiós per als fills.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Situació favorable a temes familiars i a possibles millores a la llar. Val més posposar decisions importants per després de l’estiu.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Possibilit­at de bones notícies i una gran alegria relacionad­a amb un ésser estimat. Entrarà en fase menys activa una operació econòmica.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

L’acció de Mart a Aquari serà menys contundent els pròxims mesos. Bon moment per tractar temes de diners de tipus familiar.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

La Lluna a Peixos, favorable amb Urà, aviva la vostra capacitat de comunicar idees avançades. Un problema es tornarà menys greu.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain