La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Tingueu cura de les relacions profession­als, sobretot per a una inversió econòmica. No ho ajorneu, podria ser molt beneficiós personalme­nt.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Urà a Taure, favorable amb la Lluna, permet expressar durant la jornada la necessitat d’obrir-vos els horitzons. Procureu comunicar-vos.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Jornada propícia perquè l’economia familiar se’n beneficiï. De fet, podríeu comptar amb factors imprevisib­les però de gran valor.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Període procliu que sorgeixin dificultat­s en les relacions, potser amb la parella. Es podrien suavitzar ara en compartir un projecte interessan­t.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Aprofiteu les facilitats que teniu. Dins de la inestabili­tat que amenaça la vostra projecció profession­al, podeu tenir una gran oportunita­t.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

És moment d’expressar idees creatives i de començar projectes nous, que tendiran a obrir-vos horitzons interessan­ts. Dia propici per als fills.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Jornada de perspectiv­es interessan­ts per a una qüestió familiar o de la llar, que es veuran impulsades gràcies a una operació econòmica.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

La parella us podria donar una grata sorpresa. Fora d’això, jornada propícia a la comunicaci­ó en les vostres relacions, ja que serà més viva.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Malgrat la tendència a vaivens que té la vostra feina, ara es pot presentar una ocasió que us aporti beneficis econòmics.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

La Lluna a Capricorn, favorable amb Urà, és índici de nous horitzons personals. Podeu tenir un gran amor en el moment més inesperat.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Potser s’acosta un gran canvi d’habitatge durant els pròxims temps. Ajudarà a resoldre dificultat­s, tal vegada familiars.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

És moment de fer que la vostra inspiració personal impulsi afers que responguin a les vostres aspiracion­s. Convé que cuideu les relacions.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain