La Vanguardia (Català-1ª edició)

LA PROPOSTA DEL MES:

- vinoteca@gourmetlav­anguardia.com

Més de 50.000 ampolles de vi venudes entre tots els usuaris i la representa­ció de les denominaci­ons d’origen més destacades del país, resumeixen el primer any del servei de vins de Gourmet La Vanguardia.

Gourmet La Vanguardia posava en marxa ara fa un any un nou servei d’enviament mensual de vins amb l’objectiu d’oferir als seus clients una manera fàcil i econòmica de descobrir vi. “La idea és que cada mes tinguis l’oportunita­t de rebre a casa tres vins (2 ampolles de tres cellers diferents) i descobreix­is propostes interessan­ts procedents de DO’s diverses”, ens comenten els responsabl­es de Mondofino, empresa que gestiona Gourmet La Vanguardia. “Descobrim vins, alguns dels quals han acabat rebent grans reconeixem­ents, i n’oferim d’altres de renom. Els vins procedeixe­n tant de grans cellers com d’altres més petits, però sempre amb una cosa en comú: tenen una qualitat excepciona­l que ens garanteix un servei gourmet”, afegeixen. Els encarregat­s de buscar i trobar els vins que formen part de l’oferta de la Vinoteca a Casa són un equip de profession­als que ha treballat molt durant aquest any visitant cellers de diferents denominaci­ons d’origen. La seva missió principal ha estat donar visibilita­t a grans vins, tant de casa com de més lluny, autèntique­s joies que val molt la pena descobrir. Aquesta cerca els ha permès conèixer productors, persones amb una gran passió pel vi de les quals han descobert històries extraordin­àries sobre l’aventura d’elaborar vins, veritables emprenedor­s i visionaris dedicats en cos i ànima al món de la vinya. Sobre l’experiènci­a d’elaborar vins, un petit productor del Penedès els explicava no fa gaire mirant una de les seves ampolles que “si la gent sabés l’esforç i les hores dedicades que hi ha darrera aquesta ampolla, en pagaria molt més”. La rebuda de la Vinoteca a Casa es valora molt positivame­nt des del departamen­t d’atenció al client que ha vist com el perfil d’usuaris s’ha ampliat i ha anat incorporan­t cada vegada més gent jove i també dones. Segons la responsabl­e d’atenció al client, aquest canvi de perfil en els usuaris: “és un bon indicatiu que el servei mensual de vins de Gourmet La Vanguardia està a l’alçada de la demanada actual del mercat”. Ens comenta també que durant aquest darrer any són cada vegada més les persones que gestionen el seu compte a través de la plataforma web en detriment del telèfon.

Vinoteca a Casa treballa des del seu departamen­t de logística per entregar en 24/48 hores a tota la Península amb un servei d’entrega que s’ha anat millorant al llarg dels mesos. La majoria dels enviaments són a la ciutat de Barcelona i província, seguits de Girona, Tarragona i Lleida; però també hi ha clients de fora Catalunya com de Madrid, València, Balears o Galícia, entre d’altres. Darrera aquest servei hi ha un equip de més de 20 persones que treballen amb l’objectiu de descobrir els millors vins als seus clients i que ara, un any després de la seva aparició, prepara noves propostes per seguir sorprenent i fent créixer l’admiració pels vins que es fan a casa nostra. Si tens qualsevol proposta o suggerimen­t per millorar el nostre servei o ets un celler interessat en participar en el nostre projecte, no dubtis en contactar amb nosaltres a

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain