La Vanguardia (Català-1ª edició)

Gaudeix al màXim amb XALA!

La plataforma online ofereix més esport i més partits que mai cada cap de setmana

- Text: Rosa Salvia

La plataforma online XALA!, que ha posat en marxa La Xarxa Audiovisua­l Local, és una plataforma de distribuci­ó de continguts audiovisua­ls en streaming que va néixer amb l’objectiu d’explorar un nou sistema de consum de continguts de vídeo i acostar-se a un públic a qui li agrada mirar continguts on sigui, des de qualsevol dispositiu connectat a internet i amb la millor qualitat.

Amb XALA! es pot gaudir de les màximes categories del bàsquet, l’handbol i l’hoquei patins català cada cap de setmana, on vulguis i quan vulguis. I això no és tot, també es pot gaudir d’altres continguts de qualitat, com documental­s o sèries, accessible­s sota demanda i en directe, des de xala.cat i les correspone­nts aplicacion­s per connectar-se a dispositiu­s Android o Apple o a la televisió.

“El Netflix de l’esport català”, com la defineix Miquel Herrada, director de l’Àrea de Tecnologia de La Xarxa de Comunicaci­ó Local, “és una aposta ambiciosa i sense precedents de l’audiovisua­l local per acostar el nostre esport als públics amb una experiènci­a d’usuari excel·lent per a tots els dispositiu­s i amb qualitat HD”.

Es pot accedir als continguts de XALA! mitjançant una subscripci­ó gratuïta durant 14 dies, i, en cas de voler continuar transcorre­gut aquest temps, no cal fer res, ja que la plataforma renova la subscripci­ó automàtica­ment, per només 1,99€ al mes.

Noves formes de consum

Amb aquesta nova manera de mirar continguts locals, XALA! fa un pas més per adaptar-se a les noves formes de consum. I és que els estudis fets confirmen que el consum de continguts esportius per mitjà de les plataforme­s OTT continuarà amb una tendència a l’alça els pròxims anys. Tot apunta que cada vegada més la visualitza­ció de continguts serà sota demanda i per dispositiu­s mòbils.

“El món de les plataforme­s OTT ha obert un nou horitzó per als amants de l’esport: ha permès fer aflorar una enorme oferta de continguts audiovisua­ls que fins ara no tenien canals de distribuci­ó, però que connecten amb comunitats de seguidors molt actius. La plataforma XALA! és un gran pas de l’audiovisua­l local per adaptar-se a les noves formes de consum de continguts de l’era digital”, afirma Miquel Herrada.

Les màximes categories del bàsquet, l’handbol i l’hoquei patins català ja es poden veure on vulguis i quan vulguis

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain