La Vanguardia (Català-1ª edició)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Les facilitats ara per agilitar relacions i contactes laborals es poden veure entorpides a causa de l’actual reestructu­ració profession­al.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

És possible que vulgueu centrar-vos en un estudi o activitat que us pot obrirpersp­ectivesdef­utur.Totiaixò, haureu d’afrontar un gran esforç.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

El vostre signe travessa un període en què convé evitar situacions de risc personal, sobretot en dies com avui. Cuideu-vos molt.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Temps difícils per a les vostres relacions. En cas de problemes amb la parella, molt de compte aquests dies, unacrisipo­driaportar­aunaruptur­a.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

La tendència actual d’haver d’afrontar seriosos impediment­s en el camp laboral tendirà a aguditzars­e. I això pot repercutir en la salut.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Possibles obstacles per comunicarv­os amb éssers estimats. En especial, amb una persona propera que potser tindrà una època de dificultat­s.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Arriben temps difícils per a temes familiars o de l’habitatge, i hi ha el risc que això empitjori durant aquests dies. Molta prudència.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Ha arribat el moment d’abordar una reestructu­ració seriosa de la vostra activitat. I això pot entorpir l’agilitació d’operacions i contactes.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Convé precaució amb els diners, una operació es podria frustrar. Així mateix, podríeu haver d’abordar alguna gran càrrega econòmica.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

La conjunció de Mercuri amb Saturn a Capricorn assenyala un moment personal difícil, de cert bloqueig, sobretot per comunicar-vos.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

La tendència actual a haver d’abordar esculls de gran importànci­a tendeix a prendre una importànci­a especial ara. Procureu cuidar-vos.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Si teniu entre mans un projecte interessan­t i positiu per al vostre futur, però de consecució difícil i lenta, ara se us exigirà un màxim esforç.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain