La Vanguardia (Català-1ª edició)

L’Espanyol també perd Hernán Pérez i estudiarà el mercat

- Barcelona

A Rubi se li acumulen els problemes en el tram més delicat de la temporada. Ahir l’Espanyol va anunciar que Hernán Pérez té un esquinç de grau dos al lligament lateral intern del genoll dret com a conseqüènc­ia d’un xoc amb Iborra dimecres a Vila-real a l’anada dels vuitens de Copa. I es tracta una lesió que el tindrà entre quatre i cinc setmanes de baixa. La seva absència se suma a la dels també lesionats Hermoso i Sergio García, que ahir encara s’entrenaven al marge. És una situació que ha portat el club a replanteja­r-se la seva política de cara al mercat d’hivern.

Tot i que en principi les ordres que tenia la direcció esportiva eren mantenir una actitud passiva per reaccionar només en cas de necessitat –bàsicament davant una sortida inesperada o una de les oportunita­ts que sempre ha sabut trobar Òscar Perarnau–, el director general esportiu ha rebut des de la Xina carta blanca per escoltar ofertes, cosa que situa jugadors com Baptistão a la rampa de sortida, i així escometre incorporac­ions ara inviables per l’escàs marge salarial que té el club.

L’hispanobra­siler alliberari­a una fitxa que supera els dos milions d’euros i deixaria diners a caixa. Una altra cosa és que l’Espanyol faci un simple canvi de cromos que no resolgui la situació d’una plantilla curta.

El club, d’altra banda, va reaccionar a la polèmica que s’ha generat arran de l’àmplia difusió que ha tingut un vídeo en què diversos aficionats aparentmen­t espanyolis­tes desplaçats a Vila-real cantaven el Cara al sol. L’Espanyol va condemnar aquestes expression­s i es va desvincula­r de qualsevol manifestac­ió política.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain